28 January 2015

Safura Online Shop



Bismillah.moga berlalu lah Episod malas aku.
nak habis bulan Januari dah ni,
haritu bulan December, pompang pompang nak
earn money, tetiba masuk 2015 apa pun x start lg.
banyak benda yg mendatang awal 2015 ni,
Alhamdulillah, ada sikit sikit rezeki kami,
so business belum start lg,
ramai yg dh bertanya kan pasal shake and take,
cami shaper, genie bra, shoes rack, tapi aku x reply.
hahaha.kijam! sory korg! xsempat,
masih lg terkejar sana sini.blog shop aku pun masih
tergendala lg.so bulan 2 ni nk try slow slow.
ambil order balik, kena tune balik steps.

aku nk promosi kan Blog Shop aku,
Safura Online Shop, actually aku xde nama specific lg.
hahaha.masih conflict identity.hahaha.kejap By Safurara,
kejap Safura Online Shop, haha, banyak gila nama.
tapi buat masa ni, FB page aku masih Moms Madness Garage,
sbb aku dh xleh tukar nama page tu, dan Blog Shop
Safura Online Shop, dan IG shop is safuraonlineshop.

aku akan update dr masa ke semasa,
feel free to visit ya!
if nk mencari apa apa pun boleh PM aku,
dan juga kalau nk jd dropship,
pun boleh, akan dpt harga dropship.

mari sama sama betulkan niat,
untuk memajukan ekonomi kita,
untuk memajukan ekonomi org Islam,
mari sama sama pimpin tangan!
ewahhh~ hehehe.




8 comments:

Suria Lekatlekitgurl said...

semoga berjaya... semoga murah rezeki untuk rara sekeluarga

nuyui a.k.a miss YUI said...

Smoga bisnes makin maju..
kot open dropship rogerla yui ya =)

DRAMATIC UNIQ said...

yeaayyy...!!
nanti boleh blogwalking.. hehehehe..

Best Of Luck Fura....!! :)

fighting..!! fighting...!! hihihihii...

Nurzakiah Hanum said...

all the best

Lynda Che Lah said...

tahniah dik..
p/s: nak tumpang jual lasagna boleh?
erk :p

lovelywa said...

makin bizi ar pasnih..tak menang tangan nak hapdet blog..hihih

Diana Rashid said...

semoga berjaya Rara..akak tetap sokong Rara..kena lebih rajin tau lepas nih..hehehe

Yaya Azura said...

sama macam k.yaya..dlm kepala macam2 ni..tapi satu pun belum jalan..haha..moga bisnes rara sentiasa maju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...