12 February 2015

30 Buah Kenderaan Terlibat Dalam Kemalangan di Seremban - Nilai

aku dengar berita ni kat HotFm td.tapi xde sape yg post pic pulak.
kalau x boleh tepek kat sini.sebelum ni pernah dgr 10 kereta je yg berlanggar,
yg ni 30 buah kereta.mcm mana lah pulak keadaannya kan.
ni mesti kes break mengejut lah ni aku rasa.

aku pagi ni keluar awal.sebelum 7.30am,
ok sikit lengang lah jalan, tapi masuk loke yew standart lah kan.
memang JEM lah! tinggal nk ambil roti je.
hehehe.kalau keluar lebih sikit dari 7.30am,
harapan nk sampai awal nan hado lah!
punch in lah pukul 8 lebih.haih! terok!

harini dah khamis, cepat nya masa.
kadang kadang dh bosan ucap ayat tu,
sbb mcm dh selalu sgt! hahaha.

masa dah x tunggu kita dh sekarang.
dia lexxx je tinggalkan kita.
dulu masa sekolah, aku ingat lg,
kalau nk tunggu habis masa kelas tu,
kalau sejam, lama sgt rasa,skrg ni sejam,
alahaiiiii, tido pon x puas.hehe

eh sory lah terbebel pulak.hehe.
aku ada 1 quote utk korg.


aku kalau boleh, tak nak mengata org belakang belakang,
sikit sikit nk build ion +ve dlm diri, damping kan diri dgn org +ve,
harini aku dh remove beberapa org.maaf lah, sy rasa bila sy lihat muka
or apa apa status awak pagi pagi, sy rasa ion -ve tu nk dekat dgn badan sy,
so sy remove awak.so pg pg saya akan ceria dan Happy,
sy akan selalu mendoakan awak murah rezeki.
Amin.

jom breakfast!



6 comments:

Kakzakie said...

Oh.. kakak baca N3 ini baru tahu. Dahsyatnya kalau sampai 30 kenderaan. Mesti jem jiddan jadinya.

MizzTina said...

mengutuk balik? perkara biasa dik..kekeke

Nurzakiah Hanum said...

jom

Syira Lokman said...

Ya Allah...macam2 jadi sekarang ni..

Suria Lekatlekitgurl said...

30 buah kereta.. hope yg kemek keta je orang2 takde yang kemek la..
sebab tu la akak suka kawan dengan orang sekarang ni. kawan situ abis situ malas nak bawak sampai ke dalam hati atau dalam kehidupan sangat. lebih suka spent time dengan family jer.. biarlah orang anggap kita tak bersosial.. kadang2 terlebih berkawan pun jadi masalah jugak.

idzwa kamaruddin said...

betul..always take positif ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...