21 February 2015

Adab bergambar di tempat awam

Ni bukan sesi mengata sesiapa, tp sesi meluahkan perasaan.korg selalu x pergi berjalan dan snap snap gambar? Mcm aku, aku mmg suka sgt snap picture, mana mana aku pergi, kalau tempat cantik, mmg aku akan snap.tapi, ada satu bangsa atau kaum ni, mmg takkan makan saman, pergi lah kat mana mana pun, dorg ni mmg ntah lah kan, susah nak cakap, mcm x reti bahasa.

Kita ni, kalau lah org lain nk snap picture, kita bg laluan, org tu nk snap 4 5 kali pun kita tunggu, sbb hormat kan dorg, tapi kalau kita tgh nak snap ni, dia lalu lalang depan kita, 2 3 kali.hahaha.nk tergelak pun hade, tapi td sampai aku jerit kt situ.hahahaha.sbb bengang sgt.tp mcm biasa.dorg bukan faham bahasa melayu kan.so lepas snap snap blah lah, malas tunggu, aku suka bila pic yg aku snap tu nampak purrfecttt, tp kalau dh ada org lalu lalang belakang tu, aku redhaaaa jelahhh.hahahaha.

Nt nk cite pasal princess snap picture lak.hehehe.ok bai!

2 comments:

Suria Lekatlekitgurl said...

Normally kita kalau nampak org nak snap pic macam nampak lampu merah stop sekejab. bukan lama sampai setengah jam pun..

kehidupan sihat said...

hehe

kadang pernah juga kene macam ni..sabo je le..

salam perkenalan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...