Image and video hosting by TinyPic

26 February 2015

BERURUT atas motor

good morning...

masa OTW pergi kerja pg td, aku mengantuk mengantuk tau,
lepas tu terpandang satu pasangan ni, aku perhatikan jee,
apa lah yg isteri dia buat ni, rupanya isteri dia tgh urut urut pinggang suami dia,
suami dia bawak motor, isteri dia urut pinggang, alahaiii sweet jek.

sepanjang aku drive pergi kerja ni,
mcm mcm peel aku tgk sambil org bawak motor,
ada isteri yg terlentok lentok tido kt belakang,
sampai nak jatuh pon hade,

ada jugak yg cakap bertempik tempik,
terkejut aku dgr, hahaha.mcm nak gaduh pun hade.

ada yg takut suami mencilok cilok,
ada yg tolong hayunkan tangan sbb suami nak masuk kiri or kanan,
hehe.mmg sweet, kdg kdg dorg ni membuat aku hilang mengantuk.
eh pepagi aku mmg kadang kadang mengantuk, kenapa pun xtau.

aku sepatutnya harini MC lg, tapi kena kerja,
banyak hal nk settle, bos kata, sayangnya MC aku,
tapi xpelah, settle mana yg penting dulu kan.

morning korg! semoga di murahkan rezeki utk harini.
semoga dipermudahkan segala urusan.
Amin.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. akak ni memang pagi2 gini ngantuk Rara..selalunya akak bedal tidur sampai jam 11.memang tak muslimah langsung...tapi hari ni tak boleh nak tidur sebab maisara tak sihat.dia pi sekolah jugak.risau kalau2 cikgu telefon akak pulak berdengkur tak hengat dunia..tu yang dok tahan je mata nih,,

    ReplyDelete
  2. dakulah salah sorg yg naik motor tue
    hehehehe
    masih gagah di usia kandungan 8 bulan

    ReplyDelete
  3. hehehee macam2 peel ye.. akak susah sikit nak tgk peel org ni kalau tgk drive sbb lps subuh dah keluar umah.. gelap lagi masa tu..

    ReplyDelete
  4. seram kalau orang bawak moto cilok-cilok,aihhh lama tak naik moto,tromaaaa T_T

    tapi still ada naik jugak :P

    ReplyDelete
  5. seram kalau orang bawak moto cilok-cilok,aihhh lama tak naik moto,tromaaaa T_T

    tapi still ada naik jugak :P

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com