Image and video hosting by TinyPic

24 February 2015

Dish By Ili - Diari Mangkuk Tingkat

Sape ada follow Dish By Ili kt instagram??? Aku lama dah follow dia, tp dulu aku tertanya tanya, halal ke ni.tapi aku tgk ramai kawan kawan melayu yg order, tengok menu menu nya mmg nampak tempting gila kottt!!! Mmg nampak sedap.

Harini baru tgk episod 1st diary magkuk tingkat, tgk cara dia masak? Alahaiii senang je, tp kalau kita masak, nape x sesedap dia? Nt nk tgk ulangan kt utube lah.kalau ada, leh amik resipi.hehehe.

Nt apa kata kita try order dengan Ili, nak rasa gak mcm mana, harga mcm x mahal sgt, 2 - 3 pax rm100 je, ok lah kan!!! Myb leh mkn sampai 4 pax kot.ichhh mcm x sabar lak nak try, kalau nak tgk menu lain, boleh follow dish by ili mst korg terliur punya lah! Boleh jamin.


Nanti aku pun nk buat cm ni lah.hahaha.semua benda nk buat ah kau ni safura! Hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. Arrghh sedapnyaaa. Esok ena dah kerja, nak bawak bekal dan letak dalam mangkuk tingkat ni je. Senang dan jimat

    ReplyDelete
  2. menarik .... mangkuk tingkat tu dpt free trs ke ..klu 10 kali order 10 la mngkuk tingkat kite ye

    ReplyDelete
  3. tmpang tny, owner dish by Ili ni islam ke? sbb nama Ili mcm muslim. hehehe.

    ReplyDelete
  4. cantiiikkkk nyaaa...!!
    kalau la tgk gamba je boleh kenyangggg... :p

    ReplyDelete
  5. baru fist time tgk diari mangkuk tingkat hari tu.. cari balik kat utube xde plak..
    ada sapa2 taw link video diari mangkuk tingkat tak???

    ReplyDelete
  6. mmg menarik dan simple je menu dia masak.. pastu nampak mcm menu2 yg sihat.. terliur je tgk!

    ReplyDelete
  7. Ili anak kacukkan Melayu/India dan Cina/Inggeris tapi tetap anak Malaysia. Dia juga seorang berugama Islam dan semua masakkannya adalah Halal...

    ReplyDelete
  8. Ili anak kacukkan Melayu/India dan Cina/Inggeris tapi tetap anak Malaysia. Dia juga seorang berugama Islam dan semua masakkannya adalah Halal...

    ReplyDelete
  9. siapa ada salin buat brownies by ili? boleh share tak?

    ReplyDelete
  10. hahahaha memang laaa halal... ili ni kan muslim...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com