24 February 2015

Dish By Ili - Diari Mangkuk Tingkat

Sape ada follow Dish By Ili kt instagram??? Aku lama dah follow dia, tp dulu aku tertanya tanya, halal ke ni.tapi aku tgk ramai kawan kawan melayu yg order, tengok menu menu nya mmg nampak tempting gila kottt!!! Mmg nampak sedap.

Harini baru tgk episod 1st diary magkuk tingkat, tgk cara dia masak? Alahaiii senang je, tp kalau kita masak, nape x sesedap dia? Nt nk tgk ulangan kt utube lah.kalau ada, leh amik resipi.hehehe.

Nt apa kata kita try order dengan Ili, nak rasa gak mcm mana, harga mcm x mahal sgt, 2 - 3 pax rm100 je, ok lah kan!!! Myb leh mkn sampai 4 pax kot.ichhh mcm x sabar lak nak try, kalau nak tgk menu lain, boleh follow dish by ili mst korg terliur punya lah! Boleh jamin.


Nanti aku pun nk buat cm ni lah.hahaha.semua benda nk buat ah kau ni safura! Hahaha.

11 comments:

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Arrghh sedapnyaaa. Esok ena dah kerja, nak bawak bekal dan letak dalam mangkuk tingkat ni je. Senang dan jimat

shura shushi said...

Ili ni melayu kanss?

eima said...

menarik .... mangkuk tingkat tu dpt free trs ke ..klu 10 kali order 10 la mngkuk tingkat kite ye

Norhazrina Abdul Hamid said...

tmpang tny, owner dish by Ili ni islam ke? sbb nama Ili mcm muslim. hehehe.

CAHAYA MATA said...

cantiiikkkk nyaaa...!!
kalau la tgk gamba je boleh kenyangggg... :p

Anonymous said...

baru fist time tgk diari mangkuk tingkat hari tu.. cari balik kat utube xde plak..
ada sapa2 taw link video diari mangkuk tingkat tak???

mas saari said...

mmg menarik dan simple je menu dia masak.. pastu nampak mcm menu2 yg sihat.. terliur je tgk!

Anonymous said...

Ili anak kacukkan Melayu/India dan Cina/Inggeris tapi tetap anak Malaysia. Dia juga seorang berugama Islam dan semua masakkannya adalah Halal...

Anonymous said...

Ili anak kacukkan Melayu/India dan Cina/Inggeris tapi tetap anak Malaysia. Dia juga seorang berugama Islam dan semua masakkannya adalah Halal...

fikah Anugerah said...

siapa ada salin buat brownies by ili? boleh share tak?

TunSha Ayunie said...

hahahaha memang laaa halal... ili ni kan muslim...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...