26 February 2015

Instant Shawl tak perlu gosok

Kenapa perlu ada INSTANT SHAWL TAK PERLU GOSOK yang aku jual ni?? Hahaha, banyak sebab dia,

Pertama, opcoz lah sbb dia INSTANT SHAWL ni x payah gosok, yg gambar model tu kan, mmg aku x gosok, dia jenis kain berat dan bila kita sarung je, kain nya jatuh terletak.lipat lipat elok elok, then nk pakai, terus sarung.kita ni kan mmg suka kalau benda benda yg xyah gosok ni, jimat letrik kekdahnyaaa.


INSTANT SHAWL ni tiada awning, tapi kepala dia tidak melekap di dahi, tembam ke, kurus ke, semua sedang molek jeee.yg jenis pakai spek pun elok je pakai.mmg cantik.



INSTANT SHAWL ni xperlu lipat, sisi dia mmg direka khas mcm tudung sarung, so sarung je, tak perlu lipat lipat.


Untuk kemaskan lg, boleh pin dibawah dagu, dan di atas kepala, dia akan jd lebih kemas, untuk yg kaki travel, INSTANT SHAWL ni mmg sesuai untuk anda! Xpayah fikir fikir nk bawak iron segala.untuk yg ada anak! Satu bonus jugak, anak nk tarik tarik tudung pun korg tak payah stress stress.hahaha.boleh betulkan semula elok elok.


INSTANT SHAWL ni mmg x jarang tau, musim musim panas ni, xpayah pakai 2 3 lapis tudung, tak payah inner neck, tak payah anak tudung, kain sejuk, dan labuh boleh adjust.bg org yg bertubuh kecil, boleh pendekkan, yg badan besar, mcm aku, nk labuhkan pun boleh.hehehe.seronok kan! Mmg senang.


Korg mmg perlu ada sehelai INSTANT SHAWL ni! Cuba dulu sehelai, sbb ramai yg dah memborong.hehe.sekali 3 helai dorg rembat.marilah PM, or WA pun boleh.saya kasik diskaun kalau ambil 3 helai.hehehe.


019.477.4240 wasap only ye dear. Untuk borong, boleh adjust lg harga.tq semua.


6 comments:

SweetLikeWhat said...

Lawa..

Lea IsNawi said...

macam tudung ala-ala naelofa je

tp tudung isntant cmne memang senang pakai

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi
senang nak pakai

mas saari said...

cantiklah.. nak rembat juga ni! nanti akak pm bila dah gaji.. heheheee

bLuEbLosSom said...

Bp rm ni sehelai..boleh emel sy babyblueblossom@gmail.com

tudungsyerida said...

berapa. sehelai ye.. sy nk panjat gunung
mmg nk shawl tnpa gosok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...