26 February 2015

Instant Shawl untuk kaki travel

Aku ada beberapa helai shawl nk tunjukkan kat korg, instant shawl yg sangat sesuai untuk mereka yg kaki travel, yang berjalan sana sini. Yang x punya masa nk menggosok tudung. Aku ada INSTANT SHAWL yang x payah gosok! Yg terus sarung! Trus nampak cung! Hehehe.

Instant shawl benang hitam, kain jenis cotton lycra, jenis berat, sejuk, dan terletak, aku dh cuba peram tudung ni 1 malam ( letak dlm keadaan tidak dilipat ) bila angkat, still elok je mcm dah gosok, logiknya sbb kain ni berat, bila kita pakai dia, dia akan jatuh.jatuh bukan bererti susah nk handle, dia jatuh tu mmg terletak je di bahu.

Lg 1 aku ada instant shawl sarung printed! Ni lg senang, just sarung, pin di bahu! Then siap! Tapi ni korg kena gosok lah, gosok sekali je, lepas tu kalau nk basuh, celup celup then sidai, mmg elok je nanti. Ada banyak design instant shawl sarung ni.boleh tgk di bawah.


If nk order, fast reply, boleh whatsapps rara 019.477.4240 whatsapps only ye.lain lain xdek.hehehehe. saya baru restock few colors lg.boleh wasap nt saya kasik picture okay. TIA korg! Bai!



1 comment:

rossi rossa said...

cantiknye rara......licin je muka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...