28 February 2015

Kelas Pavlova

Minat aku dgn pavlova mmg sgt sgt mendalam, mcm deep deep deel love lah.mcm cinta aku pada suami.kofkofkof. malam td sampai x boleh tidur memikirkan kelas utk harini. Pg pg td bangun awal.mandi.siap siap. Suami hantar dtg sini, dgn restu suami lebih berkat kekdahnyaaaa.hehehe.


Harini aku belajar buat pavlova, kek coklat moist, and kek pandan kelapa, mmg best sgt sgt, semua aku suka! Ilmu yg takkan dpt di tempat lain, dan yg takkan dapat di mana mana blog.insyaAllah blog aku aku akan update.ilmu mesti dikongsi bersama kan.hehe.


InsyaAllah, bisnes pavlova akan menyusul.doakan aku korg! tia.

3 comments:

mas saari said...

syoknya dpt masuk kelas camni.. moga impian rara tercapai utk buat bisnes bakery nanti..

DYatie ABakar said...

Semoga terus berjaya Ra. Aku kagam sangat ddngan ko.

athi FATHIYAH said...

hi rara. lama x singgah sini. sorry i byk kena catch up kat new workplace.

all the best for ur new biz nnt:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...