22 February 2015

Langsir raya Opah

Mak aku dh sibuk cr langsir raya.dia jahit sendiri.nak tempah mahal.mak aku dr dulu mmg menjahit langsir.baju je x reti.tapi kalau langsir tu insyaAllah lah nampak rope langsirnya.hehe.

Adik aku pun dia kata nk tunang bulan 10 ni.tu yg Opah over excited tu.skrg pun dah bulan 2, nak masuk bulan 3, boleh lah nk menempah nempah apa yg patut dah kan.hehe.

Sementara aku ada ni.boleh lah bawak mak aku.dr semalam berzikir ajak g kedai langsir.hehe.nanti aku jd mak mak pun mcm ni lah gamaknyakann.hehe.

Im happy if u happy mak.

6 comments:

Fiqah Feeona said...

Opah pun dah excited nak raya..Kami pun dah excited nak raya. Hihihihi...Persiapan awal wajib untuk kurangkan cost dekat-dekat nak raya..

eima said...

kami dekat2 nk puasa baru mencari slalunya ...tetiap thn bertukar ...mak juga yang buat ....

Syima Syaz said...

dulu-dulu mak i pun jahit sendiri je... gigih la seminggu menjahit langsir time puasa. tapi la ni dah tua dia tak larat dah nak menjahit.

CikLily Putih said...

cepat sungguh beli langsir ek..hebat2

Chekgu Azrine said...

akk pun ada planning nak tempah langsir jugak utk tahun ni.dah bertahun2 akk pakai langsir ikea tuh..dah naik muak..hahahaha

Anonymous said...

Salam rara. Ni cik yah ke? I silent reader blog u. Masa baca ni husband i nmpk then dia tnya i kenal safura ke? Hubby i satu sekolah dgn u rupanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...