Image and video hosting by TinyPic

22 February 2015

Langsir raya Opah

Mak aku dh sibuk cr langsir raya.dia jahit sendiri.nak tempah mahal.mak aku dr dulu mmg menjahit langsir.baju je x reti.tapi kalau langsir tu insyaAllah lah nampak rope langsirnya.hehe.

Adik aku pun dia kata nk tunang bulan 10 ni.tu yg Opah over excited tu.skrg pun dah bulan 2, nak masuk bulan 3, boleh lah nk menempah nempah apa yg patut dah kan.hehe.

Sementara aku ada ni.boleh lah bawak mak aku.dr semalam berzikir ajak g kedai langsir.hehe.nanti aku jd mak mak pun mcm ni lah gamaknyakann.hehe.

Im happy if u happy mak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. Opah pun dah excited nak raya..Kami pun dah excited nak raya. Hihihihi...Persiapan awal wajib untuk kurangkan cost dekat-dekat nak raya..

    ReplyDelete
  2. kami dekat2 nk puasa baru mencari slalunya ...tetiap thn bertukar ...mak juga yang buat ....

    ReplyDelete
  3. dulu-dulu mak i pun jahit sendiri je... gigih la seminggu menjahit langsir time puasa. tapi la ni dah tua dia tak larat dah nak menjahit.

    ReplyDelete
  4. cepat sungguh beli langsir ek..hebat2

    ReplyDelete
  5. akk pun ada planning nak tempah langsir jugak utk tahun ni.dah bertahun2 akk pakai langsir ikea tuh..dah naik muak..hahahaha

    ReplyDelete
  6. Salam rara. Ni cik yah ke? I silent reader blog u. Masa baca ni husband i nmpk then dia tnya i kenal safura ke? Hubby i satu sekolah dgn u rupanya

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com