Image and video hosting by TinyPic

27 February 2015

Lunchdate Boat Noodle with Blogger Popular

* amaran, sesiapa yang allergic dengar nama boat noodle, dilarang baca.haha


setelah beberapa kali terserempak dan ter nampak nampak,
akhirnya kami berjanji temu di situ, di Tesco Scoot Garden,
cerita nya mcm kelakar, sebab masing masing jenis jalan x tgk org,
kenkonon retis jalan laju jeee, last last sampai lah tahun ni,
baru kompom org yg kami jumpa di Tesco selalu bukan pelandok dua serupa,
tapi kak Yana Azfar dan Diana Dekna! ( apa nama URL, xjumpa ) hahahaha.

kalau cerita pasal kejadian terserempak ni, mmg kelakar lah!
mmg dah banyak sgt kali jumpa, tapi masing masing dlm keadaan denial.
kengkonon jelah kan! hahaha.

last last setelah kompom kan org nya! kami pun berlunch date lah!
kat mana? Boat Noodle! aku mmg dah lama sgt teringin dgn boat noodle tu,
tak tau apa yg sedap sgt, tp bila nmpk org update, rasa mcm nk nk sgt mkn,
so yeay! kak Yana  and diana bawak makan sana! ada geng!



ko nampak je kak yana and diana ni kecik, tapi dia punya makan,
dia order 20 mangkuk noodle wehhh! gila kan! hahaha.
aku makan 5 je, dorg habiskan semua, mmg hebat ahhhh!
aku kenyang gila! seyes kenyang!

set yg 20 mangkuk, rm59.90 dan ada side dish lain jugak,
dapat air utk 4 org, so kita berbaloi sgt lah.

rasa apa Boat Noodle ni? hmmm bagi aku, bg aku lah!
sedap sangat! sedap gila! kena dgn selera aku, buh cili serbuk,
buh minyak ikan sket.mmg sedap, masa tgh panas lg sedap.
kak yana kata dia nebes nk bg aku mkn, hahaha.sbb stgh org x suka.
yelah kan! betul tu.sape x suka, tak yah makan, jgn banyak bunyik.
tapi aku suka! aku rasa princess pon suka.

kat sini mmg pork free, no probs, ramai malays makan sini.
so kalau was was, jgn lah mkn, tapi kami yakin jeee.hehehe.


ko tgk muka kak yana tu, exicted nak makan tu, lapar kekdahnya.
sbb aku lambat.hahaha.boleh lak sesat x jumpa jalan keluar.
sabor jelah.sory kak.lighting pic ko gelap.tapi ko tetap lawa,
diana senyum tutup gigi.hehehe.salah tema lagik!

hahaha.korg mmg lawak ah! asek nk gelak je, tp malu nk gelak kuat2.
mcm mcm benda nk borak bila dh jumpa, memula nebes kemahen,
lepas tu mula borak x benti, aku pestime jumpa kak yana masa umah
kak aty dulu. pas tu borak dlm geng gojes, sama gak dgn Diana,
last last jumpa kat tesco, alahaiii, kecik je donia.




antara side dish kat boat noodle, ada ayam, ada kuih apa ntah ni,
mcm tepung talam pon hade, tp sedap! aku sokaa,
last skali order pulut mangga pulak, aku dh lama dh terliur sejak abg Lan
cari haritu.so kak yana kata kat BN ada, so order jelah,
dh kenyang pon sombattt lg.

tapi mango sticky rice atau nama melayunya pulut mangga ni mmg sedap,
santan dia masin masin, mangga tu manis gila.ampunnnn! sedap ah.
nt nk mkn lg.kak Yana! nt mkn lg kat sini, nk order nasi goreng tomyam lak.
hahahaha.over kan! bg yg teringin nk makan,
boleh je g! yg ni cawangan Tesco Scoot Garden,
kat Damansara pun ada, byk lg.tp tgk lah mana yg sah tu kan.



sekian saje entry makan makan lunch harini.hahaha.
jumpa lg di segmen yg lain ye.bai! hahaha.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. Akk teringin jgk nk makan kat sini.tp bila ntah nm ada rezki terjah

    ReplyDelete
  2. Aum...sedap nya..Boat noodle kat sini baru buka ke Rara,,tengok mangkuk2 nya tak sumbing pun..hahahha

    ReplyDelete
  3. Oi pantas gilerr hapdet!!haha x sangka ko mkn sikit ra oiii...next time kita repeat lg ehhh...sekali sekala oke la mkn sini...selalu sgt pokai gak...nk terapi kt diy lagi kan..hahaha

    Takpe ra akk mmg tinted pun...x dapek kulit glowing cam ko..haihh

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaaa... boat noodle ni siap ade pakej mcm tu ehh... menarik ni...

    ReplyDelete
  5. Wahhhh. Hari tu pon iday makan, tapi tak try chicken wing dia. makan dengan suami. dia 5 bowl, iday 14. ahahahahaha :p

    http://sayaiday.blogspot.com/2015/02/makan-makan-di-boat-noodle-publika.html

    ReplyDelete
  6. seronok jumpa sesama blogger ni.. bilalah kita dpt jumpa kan?

    ReplyDelete
  7. Pulut mangga tu aihhh buat telan ayaq liur je la. :(

    ReplyDelete
  8. sikit nye pura makan.. tp mangkuk kecik je kan.. kat mane nak cari kat JB ni ek.. terlior jugak.. lagi2 pulut mangga tu.. pffftt


    + klik sikit.. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com