Image and video hosting by TinyPic

06 February 2015

Restock dan Add Stock barangan kecantikan bulanan


tak de cerita best lg.hehe.tapi saje lah nk update jugak blog.
kofkofkof! kak Diana suruh aku cite pasal Princess,
banyak benda nk cite pasal princess, tapi x sempat.
sbb kalau cite pasal princess mst berleret leret entry nanti.
hehe.

aku sejak sejak berjimat ni.semua benda aku sekat nk beli.
hahaha.tapi agak x tahan jugak sebenarnya.
terbeli jugak! mmg manusia bernama Safura tiada istilah jimat
dalam diri kot.aku pon pelik, senang sgt terpedaya.
dan aku ada jenis 1 penyakit, xreti beli sesuatu benda secara sikit sikit.
kalau nk beli, mst terus pack besar, beli terus 3 pack,
xtau lah aku.x faham.sbb aku rasa kalau beli benda benda pack kecik,
aku x puas.tapi lepas tu kalau x sesuai dgn aku, aku bg org,
tak pun aku buang je barang tu.sbb sakit hati.hahaha.
mcm mana lah nk kikis sifat ni.

tadi aku g Aeon kat bangsar tu jap.
nak cari barang sikit.actually bukan nk cari barang yg dah habis.
nk restock barang, tapi last last, bukan main banyak benda aku beli.
haih haih haih! 

kulit aku mmg kering sgt.sampai skrg aku x jumpa lg losen yg elok utk kulit aku.
aku nk cr losen yg mmg lembab sampai petang,
kalau pakai pg, lembab sampai ke petang.ada x?
sbb aku manusia yg paling malas pakai losen.
and kulit aku sgt sgt kering.
mmg bukan jenis kulit gebu dan soft lah aku ni.
dah lah gelap, kering pulak tu kulitnya.
sedih kan?! huaaaa.

so td cari losen, memula nk amik St.ives tu. tapi mcm x best lah.
jalan jalan lg, jumpa Rosken skin repair tu, untuk kulit Dry and extra Dry,
amboi.ko perli aku ke hape ni? hahaha
masa test kat tangan pon mcm best.sbb bau wangi,
dan peel aku mcm biasa lah, trus amik yg besar,
dan x tgk harga, bila dh byr, tuptup 43.00,
ko rasa??? beli je lah.haihhhh! pakai sampai habis! hehe.

pas tu td gatai beli mask, malam ni nk feefeeling pakai mask sambil tgk MLM.
rasa mcm muka aku xbest.lama x manjakan muka.
hope anak dara tu x sibuk nk pakai gak.

oh Lactacyd tu offer! aku mmg pengguna tegar Lactacyd,
sbb best sgt, dan bila cuci miss V, rasa bersih dan wangi.
aku suka! selalu harga botol yg kecik cinonet tu pon rm13,
tapi ni ada offer, 2 botol besar gabak, and 1 yg kecik,
just rm36, mmg jimat.so ok lah.beli je, tahan setahun.hahaha.
jimat hokkay jimat!

wet tisu untuk letak dlm kereta,
anak dara aku tu x tahan kotor, kalau tgn kotor,
nangis nangis suruh lap tangan dia,
mcm kena pukul.so wet tisu mmg kena selalu ada.

vaseline tu beli botol kecik, utk letak dlm handbag, 
kenkonon nk rajin pakai losen! ok xpe kita tgk.
sampai bila.silap2 aku buang gak sbb dh expired.
hahaha

Pepium Silky girl tu, saje gatai gak beli.sbb bau dia sedap!
hahaha.boleh pakai utk g pasar malam.
over g pasar malam nk wewangi.

berus gigi princess, tukar baru lg. sbb yg beli haritu x best.
keras dan dia x suka. so beli lah yg tu.try dulu tgk mcm mana,
budak tu berus gigi dgn dia mmg BFF.
dan pembersih lidah tu.aku cuci lidah dia pakai berus gigi gak selalu.
tapi mcm kesian kt dia.sbb mcm nk muntah bila aku cuci lidah.
so beli lah pembersih khas tu.hope dia ok.
aku selalu kalau nmpk lidah dia ada putih putih,
aku panggil dia lidah busuk.hahaha.
padahal tu sisa susu dia.

oh okay lah.tu je nak share.losen tu kalau ok.nt aku review eh.
hahaha.ok bai!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. kenapa tah ku rasa semput baca. hahaha. pelik kan? =P tapi ku kenan dengan yang untuk cuci lidah tu la. nak cari gak la nanti.

    ReplyDelete
  2. Hehehe.rara akk dulu mcm rara la.skng dh cuba kikis sifat gitu.nk cuba berjimat cermat.ngeee

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com