10 March 2015

A little gift for husband

Lama dah aku x bg hadiah untuk suami aku.sbb ntah lah.xtau nak bg apa.hahaha.haritu laki aku cakap, " eh syg xde minyak wangi lah nak pakai " laki aku mmg xleh sgt pakai myk wangi, sbb kalau pakai lebih dia selsema.haha.aku pernah beli kt dia masa bercinta dulu.5 tahun lepas x silap.sampai skrg ada lg.x habis habis.tp idak lah pakai lg.dh expired kot kan.hehehe.


Dan aku terfikir mcm nk beli perfume kt dia.office mate aku, kakak dia belajar kt UK, dia selalu lah amik pre order brg brg dr sana, so aku order lah perfume ni, td brg sampai, hehehe.aku pun bawak balik, excited nak bg kat suami, " nahh syg, hadiah untuk sayang " hehehe.dia senyum dan cium dahi aku.hehehe.bahagianyaaaa.

Tapi perfume tu.ntah bape tahun pulak lah nk habis.hahaha.untung kan skali beli 4 tahun leh pakai.hehe.

6 comments:

DYatie ABakar said...

Aku xpernah bg hadiah kt laki aku. Eh? Aku belanja makan sllu la. Haha.

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

eima said...

wahhh untung laki demo cam kami laki bini tak suka sgt perfume ...rasa nk bersin je

Fifi Nadhrah said...

weh.. fifi pon tak suke minyak wangi.. rase tak selese bile pakai.. yang hantaran dulu.. 5 tahun lepas.. tak habis lagi.. dah kene buang kot..

Fifi Nadhrah said...

weh.. fifi pon tak suke minyak wangi.. rase tak selese bile pakai.. yang hantaran dulu.. 5 tahun lepas.. tak habis lagi.. dah kene buang kot..

Anonymous said...

bleh join order tak nnti..
hehhe

-k.hani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...