Image and video hosting by TinyPic

06 March 2015

Akibat diri terlalu banyak ion positif

Esok kenduri kt Gua Musang, so mlm ni kami tidur kt cameron highland.mak mertua aku sesaja nak tidur sini.kami pon ON je.mmg suka kalau dgr nama cameron.hahahaha.
Harini seronok gila sbb aku makan banyak stoberi, harini off diet lah! Hahaha.jgn fikir sgt, kang kalau fikir sgt pasal diet, nt stress, so makan je, 2 bekas stoberi coklat aku makan.hahaha.
Td lepas makan makan, aku iron baju, sbb sok pg pg nak checkout, then trus naik Gua Musang.tapi tadi tengah iron iron baju, ntah mcm mana.terlama sangat letak iron, berlobang lengan jubah aku.aku angkat angkat, dah melekat dan berlobang.niat hati nak menjerit je.tapi tak jadi sbb hati sejuk.hahahaha.duk tempat sejuk kan, so nak panas hati pon x sempat.hahahaha choii! Dlm hati aku, mcm mana ni.mmg xde baju dah nk pakai esok ni, ada seluar je.huaaaaa.
Tapi xpelah.aku gosok je baju tu, sok aku pakai je.nasib lah kat lengan je.leh cover cover, buat apa nk stress kan.bukan baju tu boleh elok balik.hahahaha.alaaaa org x nampak punya.sok pandai pandai lah aku cover.hahahaha.adehhh-
Dah lah jubah baru.xpakai lg.sabar jelah.mcm ni lah hidup tokei baju.baju berlobang pon relax je.lepas pakai ni.kita buat baju tidur yew! Hahahahaha.pakai jubah masa tido.ko rasa? Hahaha.

Dah lah membebel.sambung balik gosok baju.haha.sok ai selfie dgn baju lobang ni yek.haha.bai!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Tempek design bunga ke atas tu, cantik gak...

    ReplyDelete
  2. laaaaaaa........!!! hahahahhaaa..... :p
    *sorry tergelak pulakkk...*

    tapiiiii... tabik spring la kamu punya tahap +ve ion memang tinggi... boleh relekss2 je... kalau akak dah menggelupur ajak pokcik gi beli baju baru.....!!hahahahahhaa.... :)


    .

    ReplyDelete
  3. Adoila...baju baru tu...huhu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com