Image and video hosting by TinyPic

20 March 2015

COPYCAT!

Tak payah nak marah jika ada someone yang meniru idea ko! Be positive je.twist je balik ayat ayat syaitonn yang berbisik di telinga ko tu.biasa lah tu kalau orang meniru idea ko.anggap jelah ko mcm bersedekah pada dia.dia dpt idea pulak, dia pulak buat.sabar lah ye.dalam dunia ni semua orang copycat.xde yang original pon.ko tengok viral aiskrim pasu tu mcm mana.hahahaah kelakar dohhhh!!!! Hmmm doc Azizan Osman pun ada cakap, " kau tak de idea nak tulis cita cita ko? Hah tiru kawan sebelah " hahahaha. Mudah kan, lepas tiru kau akan dapat idea lain.


P/s : sabar jelah yeeeee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com