Image and video hosting by TinyPic

08 March 2015

Driver terhebat di dunia

Now aku otw balik KL, tengah teman suami aku drive, nak tidur, tak sampai hati, sbb dia harini 1 hari x tidur,dari Cameron, naik ke Gua Musang, kul 6 lebih td gerak balik ipoh, ni skrg otw balIk KL.bayangkan lahh drive seharian.kesian laki aku.walaupun aku boleh drive.tapi aku x yakin, kang mst aku terlena.baik aku teman je dia.




Selain suami aku, aku rasa xde sape leh tandingi papa aku.papa aku cikgu memandu.sape nak amik lesen boleh lah.hehe.aku sgt kagum dgn papa aku dulu sbb dia boleh drive berjam jam lama.aku mmg kagum dgn bapak bapak sekalian.walaupun ank beranak tidur berdengkur, dorg tetap drive sampai lah tiba ke destinasi.besar pengorbanan tu.hehe.




Suami aku jugak di kalangan bapak bapak tu.drive berjamjam tanpa tido.tapi kalau dh tidur kat rnr.5jam pon boleh.hahaha.lolz.korg mcm mana? Bapak korg? Laki korg? Selalu sanggup x drive lama lama tanpa tidur.tp bila nmpk mata dorg dh kecik tu.cpt cpt aku kejut.sergah, picit picit ke.hehe.tp laki aku kalau dah tak tahan sgt, dia berhenti tidur.tak nak lah take risk kan.bahaya.




Sekian entry borak borak sambil teman suami.hahaha.bai.

Pic pg tadi.hehehe




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. drive tanpa henti tu, sama la husband fiza pun . kadang2 isteri dah ZZzzz dah kt sebelah, dorang rilekss je drive .hihi

    ReplyDelete
  2. hubby akak blh tahan drive..
    klu takleh tahan dia berhenti take a nap 1/2 jam pun jadi.
    ayah akak klu nak balik kampung jumpa Toki, tak tido pun takpe..
    betapa kuat kuasa kasih sayang dan rindu kan..
    akak? Anak-anak tidur..akak tidur..
    sbb nanti time hubby tido sapa nak jaga anak-anak kan..
    mestilah Ibu kan..huhu
    tp hubby taktau I tido..
    sbb sambil tu blh layan dia borak wlupun kdg bunyi mcm mengarut..hewhew..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com