Image and video hosting by TinyPic

08 March 2015

Empat jenis instant shawl by safuraonlineshop

So far saya ada 4 jenis instant shawl, 2 jenis perlu sekali lilit, 2 jenis lg jenis yg terus sarung.setiap design berharga rm35 sahaja, full instant shawl sepatutnya harga rm39, tp sy nak buat intro price, so jadi rm35 jugak, maybe dalam 2 minggu saja intro price, kemudian normal price kembali.hehe.aci kan?
Kelebihan instant shawl saya, of course tak perlu gosok, labuh memenuhi syarat syarat hijab muslimah.insyaAllah.
Untuk order boleh whatsapps Rara 019.477.4240, WA sahaja ye.sy xde telegram ke, line ke, sume xde.hehehe.
- instant shawl tak payah gosok ( benang hitam )
- instant shawl tak payah gosok ( benang putih )
- instant shawl sarung printed ( chiffon )
- full instant shawl ( tak payah gosok juga )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. Chiffon ada kaler apa rara? Rm? Gambar x leh view..line x brapa cun ni...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com