18 March 2015

Ephyra Skin Bar, Paling TERBAIK SETAKAT INI


APA ITU EPHYRA SKIN BAR?

Ephyra Skin Bar adalah sabun kolagen dengan diformulasikan 
dari 100% bahan semulajadi.Ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia 
terlarang dan semestinya selamat dan sesuai digunakan untuk 
semua jenis kulit tidak kira lelaki dan perempuan.  

--------------------------------------------------------------------------

Alhamdulillah, Ephyra Skin Bar sudah selamat sampai pada Rara,
lepas 2 minggu muka togel tanpa memakai apa apa product, tiba tiba ada orang
offer, nak tak cuba Ephyra Skin Bar, hmm dalam hati aku, mcm best je, 
sbb sebelum ni aku mmg pernah minum Ephyra.

masa aku minum Ephyra dulu, Eczema aku mmg hilang.
mmg tidak di sangkal lg.Ephyra mmg terbukti berkesan.tapi sempat minum
sekotak je, kenapa? jangan ditanya.hehehe.

Testimoni minuman Ephyra pun semua mmg terbaik,
kalau yang minum masa mengandung, baby akan jadi gebu jeee,
kalau yang minum masa menyuskan anak, susu akan melimpah ruah.
hebat bukan? kali ni, tahun ni, Ephyra sekali lagi melahirkan
satu lagi produk yang istimewa untuk kita.aku rasa sangat istimewa,
kerana, aku tak pernah cuba lagi Skin Bar se"best" ini.


sabun biru ajaib!


sebagai pesakit Eczema, aku mmg PERLU menggunakan bahan bahan semulajadi,
aku adalah sangat tidak boleh menggunakan bahan bahan chemical,
kalau x percaya, korg kena tanya pesakit pesakit eczema mcm aku.hehe.
salah penggunaan sabun, nanti habis lahhhh! so Ephyra Skin Bar
adalah sangat terbaik kerana 100% semula jadi.

kita semua sekarang sudah menjadi pengguna bijak,
semua product kalau boleh mahu yang semulajadi kan.
kenapa mahu merisiko kan diri menggunakan product chemical.


-------------------------------------------------------------------------------

BAHAN-BAHAN EPHYRA SKIN BAR

Ephyra Skin Bar diperbuat daripada 8 jenis bahan semulajadi iaitu :

Glutathione
Kolagen
Bearberry Alpha Arbutin A Extract
Seaweed
Rice Bran Oil
Carrot Extract
Banana Enzyme
Glycerin

Kesemua bahan ini telah terbukti berkesan dalam bidang kecantikan dan 
memberikan pelbagai manfaat kepada pengguna. Sebagai contoh, 
Gluthatione merupakan bahan yang kaya dengan antioksida untuk 
melindungi protein enzim dan mencegah kerosakan kulit yang boleh 
menyebabkan parut dan kedutan. Malahan, Gluthaithione ini juga boleh 
melambatkan proses penuaan dan memperbaiki keadaan kulit.

Begitu juga dengan Kolagen. Ia amat penting dalam menyokong ketahanan 
fizikal dan keanjalan kulit kita supaya lebih tegang dan anjal. 
Malahan ia juga menyuburkan kulit untuk mencegah penuaan dan 
mengurangkan kedutan serta garis halus.

Yang menarik pada Ephyra Skin Bar

Banana Enzyme

Bertindak sebagai agen anti penuaan yang memperbaiki tekstur dan 
tona kulit di samping menjadikan kulit lebih licin, halus dan berseri. 

Carrot Extract

Sifat anti keradangannya membantu menggiatkan semula sel kulit 
dan menjadikan tona kulit lebih sekata, bersinar serta membantu 
memperbaiki tisu kulit, melindungi kulit dari pancaran sinar matahari. 



dan jangan tak tau yang Ephyra Skin Bar ni boleh digunakan seluruh badan.
mana mana celah bedah nk guna! boleh je guna! tapi jimat2 tau.hehe.
sayang nk guna.hehehe.kalau korg x percaya lagi, dgn hanya 3 minit,
kulit korang akan ada perubahan, percaya lah cakap aku,
kalau x percaya, tunggu entry penuh dr aku kemudian nanti ye.
tunguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~



KELEBIHAN EPHYRA SKIN BAR

Melembapkan kulit dan menaikkan seri wajah

Kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang

Menanggalkan kotoran, minyak dan sel kulit mati

Merawat kulit berjerawat

Menghilangkan parut jerawat, kedutan dan jeragat

Menghilangkan ‘blackheads’ di muka

Boleh menghilangkan bau badan

Sesuai digunakan untuk keseluruhan badan



3 Minit Gunakan Ephyra Skin Bar

Basahkan wajah dengan air

Gosokkan Ephyra Skin Bar pada telapak tangan

Urut secara lembut pada wajah selama 2-3 minit

Bilas dan sapukan pelembap pada kulit

Untuk kulit yang lebih gelap/bermasalah gunakan Ephyra Skin Bar 2-3 kali sehari. 




















kemudian~ muka akan jadi mcm ni, mcm kat bawah niii.





























Harga : RM 39 (tidak termasuk postage)


untuk keterangat lanjut, boleh layari :

Facebook : oceanlife2u
Instagram : @ephyraskin
Telefon : 019.380.0779


TIA korang! ♥




4 comments:

SweetLikeWhat said...

nak kena cuba ni..tapi eypyra ni mmg bagus kan ra..aku minum haritu banyak gila susu..rasa cergas jer..nak kena consume balik nih..

nuyui a.k.a miss YUI said...

entah bila dpt try ni plak..

Diana Rashid said...

hari ni baru dapat tengok gambar kat blog Rara..hahah..

Julia Johari said...

Good review rara...yeahhhhhhh jom kita guna Skin Bar...besttttttttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...