05 March 2015

Farm In The City : Pengembaraan di ladang



pengembaraan kami bersambung lg, masuk ke ladang ayam,
kambing, rusa, hehehe.ayam ni gemuk weiii.dia sambut kami mcm gangster,
dah lah kat kaki ada bulu bulu.hehehe


princess takut kambing.






paling best jugak kat sini.anak anak berpeluang untuk main air!
gila ko x seronok main air, aku memula terkejut gak,
eh kenapa budak budak tu tangkap ikan.
tapi rupanya, mmg dorg bg bekas and tapis tu untuk tangkap ikan.
gila best kan! tapi budak budak ni, sekor pon x dapat,
nenek and papa yg over.hehehe.nenek dpt 3 ekor ikan.
ibuu? amik picture jelah.hehehe.

makan jap.





ko tgk princess tu, gelakkan genie-pig tu.hahaha
princess ni sebenarnya noty gak tau,
dia bg kankung tu kat genepic tu, pastu dia larik,
dia suruh genepic tu kejar dia.
ahahahaha.tu yg dia gelak bukan main tu.
aku seronok betul tgk dia happy.


jadi insan yg penyayang ye anak ibuu.





papa











lepas tu kami tgk pertunjukkan parrot,
pandai betul parrot tu, suka betul dorg.
siap berlakon lg.hehehe













last skali anak anak korg akan dapat sijil tau,
sijil yang menyatakan dorg pernah dtg sini.
best kan! belum sekolah dah dapat sijil.
hehe.

masa ni dh pukul 12 lebih, or 1pm x silap aku,
budak budak masing masing dh exhausted gila.
semua dh penat.kami pon penat, tp mmg best! mmg have fun sgt sgt!
kami nanti nak datang lg! hehehe.

korg yg belum! boleh lah datang sini.
mmg highly recommended!
mmg bagus untuk anak anak!
bai ♥




thanks to #kelabbloggerBenAshaari.





4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

lepas adik baby keluarlah baru dpt bawak zara....
skrg mommy cm x larat nak jalan je

Chekgu Azrine said...

Tula.bila ntah nk pegi nih..huhu
Syiok sgt klu dpt bwk dak aish kat sini

yoorin melacolea said...

best kann..kite mak mak orang pon seronok pergi..apetah lg budak2.. hehehe

Diana Rashid said...

AkAK takut pi tempat macam ni..hahaha..tak berani...:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...