14 March 2015

Gathering Selepas Seabad GOJES blogger supermom and baby

Aku tak pasti bila GOJES ditubuhkan.tapi aku antara org yg lambat gak lah join.aku join dalam akhir 2012 mcm tu, lepas beranakkan Princess.aku kan dulu blogger yang buat hal sendiri, aku mana add blogger blogger lain kat FB.hahaha.aku join GOJES lepas aku baca entry sape nak.lupa sudah.aku trus ADD kan diri aku dlm gojes.mekasih lah Admin tolong approve kan.hahaha.Admin pun aku tak kenal masa tu.apedaaaaaaa.



GOJES BLOGGER SUPERMOM AND BABY adalah group blogger mak mak, blogger yang ada anak je boleh masuk.hehehe.syarat utama.then mestilah Blogger ofcourse kan.so far group masih lagi bertahan, masih kukuh, masih mengekalkan ukhwah and support each others. " Ya Allah, kau kekalkan lah persahabatan kami dalam GOJES " Amin.kami jenis mak mak yang selalu borak pasal anak
anak subject utama.apa apa pasal anak, yg x reti, tak faham, mintak pendapat, semua kat sini.meluahkan perasaaan pun kat sini.Alhamdulillah semua masih sudi memberi pendapat WALAUPUN asek kadang kadang soalan yang sama ditanya.hahaha.biasalah.urat banyak putus masa beranak kan.hahaha.




selepas sekian lama kami tak jumpa.untuk kali pertama 2015 kami adakan satu gathering.tak semua boleh hadir, kami ni dalam 10% je kot.padahal dalam gojes ada 100lebih ahli.masing masing ada hal.so kami decide proceed yg mana ada je.yang lain, kemudian akan buat jugak.hehehe.mybe next tempat di Putrajaya.wiwiwiwiwi.




walaupun kami dalam 10% je yang ada
tapi dah mcm 100 orang.dia punya jemah.sampai org datang kat kami nk ambil gambar kami.hehehehe.hebat x hebat x.mcm tau tau kami blogger.



lokasi gathering di Taman Metropolitan Kepong.jam 9am.buat awal awal pagi sbb tak panas kononnya.tp panas dia.perghh berpoloh gak ketiak ni.hehehe.tapi beshhhh.aku dtg berdua je dgn princess.sbb suami ai ada job harini.heee.suami restu, ai ollsss laju jelah kaki ni.hehehe.janji direstui.tu je.jalan tau x tau.tu belakang cite.WAZE kan hade.hahaha.kami selamat sampai jam 9.15am.gathering mula jam 9.30am.masa tu menjemah mmg x hengat lahhh.gelak sesaje.bahan membahan.hahaha.




Paling best! Potluck kami.mmg mewahh weiii.mcm mcm ada.mmg kenyang lah! Balik rumah tido jeee.haha.mmmg mcm mcm lah makanan ada.bihun yatie, lasagna kak amy, instant food mimi, nasi lemak singgit aku, kek anis, roti coklat aien.lg apa lg.mmg banyak lah.hahaha.sume mengadap makanan, apak apak jaga anak.kejar anak.hahahaha.




Anak anak semua mengKAYAkan penjual belon.princess belum apa apa dh mintak belon rm10, pas tu nak yg tembak tembak lak.haihh kuasa aku lahhh.hahaha.


Admin 1

Admin 2.hehehe.


Anak anak bertempiaran main.yg mak mak makan and snap picture.nk masuk blog lah kannn.hahaha.kata blogger mommy.



Princess dgn belon rm10 dan rm3.total rabak belon rm13.hahahaha.jom jual belon nak x.kaya weii.


Hahahaha omei je Princess bawak Rafif.tp motor tak gerak sbb berat.gaya je lebih.hahaha.


Arashhh! Mak ko sibuk mkn nasi lemak.biar ibuu rara jaga eh.tp kena selfie satu kali.hehehe.


Aku sebenarnya nk bg GOJES rasa pavlova aku.sbb aku kan nk mula menjual dah.semalam tidur kul 3.30am tauuu.tp semangat gila bangun pg sbb nk jumpa GOJES.hehehe.lepas tu GOJES lak puji cakap sedapp.huaaaa.rasa nak nangis.huaaa.mekasih korg.so boleh proceed lah niaga kan kan.hehehee.


Antara yang Hadir.yatie, allene, ciknaa, kak amy, my, aien, ros anis, kak leenda, aku, keyrul and anis.wiwiwiwiwi.eh mana mimi dlm gambar ni.hahahaha.ade mimi ah.

Aku sayang gila kot kat gojes! Moga ukhwah yg terjalin akan kekal bahagia.dr dunia maya ke realiti.Amin.




Last but not least.ni lah yg aku ckp td.mcm ko tau tau je kami blogger.mummy kan.nk suruh promot Horlick coklat lettew kan.bayar lahhh.bukan free tau! Hahahaha.semangat promoter horlick suruh kami bergambar cm ni.hahaha.siap dpt sample banyak lg.mekasih.murah rezeki GOJES.hehehe.

10 comments:

Chekgu Azrine said...

Jeles betul.syg xdpt join.huhu.padahal dah dekat sgt tau.uhuk

DYatie ABakar said...

Aamiin Aamiin Aamiin Ya Rabbal A'lamin. Semoga ukhwah ini berpanjangan sehingga akhir hayat Ra.

Tu la kan Ra. Mcm tau2 je kita2 ni mak blogger. Bg 3 pek 3 in 1 lg.

Happy walker said...

it is good to join blogging event~

Regards,
(A Growing Teenager Diary Malaysia)

Diana Rashid said...

Akak tak tau la kalau akak sorang je yang alami benda ni..tapi memang sejak 2 minggu ni akak tak boleh tengok gambar2 kat blog Rara..tak tau la kenapa..

nadiah hanum said...

Ciknad tak dapat join...tapi seyes ai sayang sgt gojes walaupun ciknad ni tak sampai setahun kot join gojes...korang semua mmg bestttt!

syawalsimpsons said...

seronoknya gather sama2...

mrs kayrul said...

pantas betul ko update citer kan rara..aku balik terus membongkang kepenatan...hahhaa

Aeen said...

bagus jgk bebudak ni main bubble..bersih motor Raees dicucinya...hahahaha

::EIDA:: said...

best kan gathering !!!!

Hamelia Hamid said...

teringin nak join gathering gojes, tapi apekan daya daku di seberang..kalau ade rezeki pindah insyaallah kalau ade lagi cnfirm daku join... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...