24 March 2015

Guardian promotion lipstick gila gila!


semalam borak borak dgn fy pasal Lipstick,
aku teringin nk beli lipstik MAC mcm dia beli tu,
tapi Rm80 sebatang, hurrmmmmm, mcm x berbaloi je,
baik aku beli seluar jeans, hahaha.tmbh duit sikit,
dapat gak beli levis kan! so mcm aku hold dulu,
sayang duit hoiii! bukan senang nak carik,
then tadi fy bgtau, dia tau dah lipstik apa yang mcm lebih kurang
sama dengan MAC, maybelline MAT tu,
aku dulu pakai jugak yg MAT tu, so mcm nak jugak lah pergi carik.

then pg pg bukak FB, fy tag kata Guardian buat sale up to 50%,
gila kannn! hahaha.aku terus lah g terjah sana,
kebetulan Mascara habis, eye liner habis,
lipstik pon nak g carik, so larik jap ke NU sentral dgn
kekasih hati.hehehe.sbb sale ni sampai esok je tau,
tadi pun aku pergi, semua dah habis,
MAT maybelline tu habis dah pon,
ada yang water shine je, water shine pon RM18 je,
gila kannn! so rembat jelah.bosan dah pakai lipstik
kolgen syukri terlajak laris tu.hahaha.

maskara roket tu rm18 gak! silkygirl eye liner pon murah,
semua murah ah! hahahaha.baik korg g guardian terdekat,
cepat tau! esok habis dah! aku rasa mlm ni semua stock habis,
sbb esok gomen gaji woii! hahaha.siksanya tunggu gaji bulan ni.
mcm menanti bulan jatuh ke riba.hahaha.

ok lah.tu je nk cite.bai!


7 comments:

Zaza Abdul Latif said...

dalam pada kata semua dah habis dapat jg ko nyopping yer Rara.. hehe

DRAMATIC UNIQ said...

maskara roket....??!! hehehehee... :)

patur lah Guardian depan Giant aritu penuh orang... ermmm..

ArELeEz said...

sok, 'bulan tu akn jatuh ke riba'..! yaariibaaa2.. he3..

Cik Puan Eka said...

Best nihhh. Kite suke lipstick loreal. Tp guardian sllu xde lipstick tu. Watson ado

LiNda said...

Rara best ke lipstick tuh...linda ni jarang berlipstick. Kadang2 je pakai kissproof. Melekit tak?

SweetLikeWhat said...

ok tengahari karang nak beli!

bai!

nusha fasha said...

Hehehe rambang mata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...