30 March 2015

Idea baju raya anak dara tahun 2015

Dah fikir pasal baju raya ke korang? Aku tahun ni tak de idea.tapi haritu terperasan ada satu picture di FB, ada gambar budak perempuan ni.mcm homeih gila.mcm suka jeee.kalau pakai sama sama aku and princess mst lawooo kannnn.huaaaa.

Tapi kalau nak tempah.ntah berapa ratus lah agaknyaaa.korg dah menempah ke?

6 comments:

Chekgu Azrine said...

Rara..akk dh smpn dh gmbr ni.nti nk bt kt yaya..hehe

Dkna Abza said...

Tu belum kira GST lagi harganya hahahah

Alin Marlini said...

Baju raya dah tmph...tggl nak amik je..huhuhu

Julia Johari said...

Julia konsep beli ready made je rara...malas nak menempah hehehhe

fazilzura said...

morning retisssssssssssssssssss... auw auwwwww

hihihihhi akk ngn AMni dh selamat menempah nyeee... ngn kwn la..

yg kt fb ramai no ngaku tu hasil design diorg , bile ckp ehhhh ada dlm iklan kt fb , baru leeee ckp bkn sy buat .. kwn buat ... poyo je kan .. dh le mahei ..

Unknown said...

salam mommies....mana nk cari baju mcm ni?? berkenan la..ada yg ready made ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...