20 March 2015

Jubah untuk Suami dari Al - Ameen fashion


dah lama dah aku mencari Jubah untuk suami aku,
jubah bagi dia senang ke masjid, kalau kita nak keluar berjalan
asik lah nk mencari baju baru, apa salahnya kalau ke masjid pon kita cari
baju baru ye dak, baju lawa lawa! hehehe.ni tidak, ke masjid pakai lah
baju compang camping, baju lusuh, padahal nk mengadap Allah tu.
eh pandai pulak aku bercakap.hehehe.

aku ni jenis malas nk berwindow shopping,
mmg malas gila, ntah lah kenapa, kalau window kang,
bukan nya window sgt, semua benda aku nk beli,
stress aku! hahaha.

last last anez pulak ada jual jubah, so marilah kita
menerai selai.hehehe.laki aku punya lah senyum lebor,
suka sangat dgn baju Masjid dia ni.hehehe.
warna pun cantik.

anez ada jugak jual jubah kanak kanak tau.
lebai, dan mcm mcm lagi.kalau korang nak tgk,
boleh visit Al Ameen Fashion
mcm mcm ada tauuu! tgk lah, boleh menempah dah,
nk raya dah ni.hehehe.cepat! 



2 comments:

SweetLikeWhat said...

Mekasih banyak ra..muah ciked!

DRAMATIC UNIQ said...

ni berita baik utk pokcik......!!

*tiap tahun raya tak nak pakai baju melayu...huhuhuhuhuu....*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...