03 March 2015

kau ada IMPIAN ke?


setiap pagi, aku akan cari Quote quote yang boleh menaikkan semangat aku.
aku jenis manusia yg mudah lupa, hahaha, bukan lupa kenang budi,
tapi xleh selesa sikit, kalau selesa sikit mula lah nk malas malas,
so tiap pg, aku kena cari kata kata semangat, kata kata semangat supaya aku
TAK MALAS! hahahaha.

semalam aku OT, sampai rumah jam 11.30pm dodek dodek 
nak dekat 12.30am baru tido, mmg penat gila lah kan!
kalau ikutkan hati, pg ni aku mau je lajakkan tidur sampai 9.30am,
hahaha. tapi apa mau jadi? nk jadi org tak de impian ke?
asyik agungkan tidur, esok esok pun boleh tidur,
so aku gagahkan diri bangun, bangun 6am lebih, solat Subuh,
then gerak pergi kerja, AND, i feel so blessed!

tak tau nk ckp mcm mana, tapi mmg rasa gembira, happy,
walaupun drive td mcm ngantuk ngantuk.hahaha.

aku ada impian! dan impian aku aku kena kejar,
kalau x kejar, impian tu akan pergi tinggalkan aku.
aku nk kejar sampai aku dapat peluk impian aku ketat ketat.

korg kalau nak cari semangat, boleh lah, tiap tiap pg, sila cr quote,
pasti akan bersemangat tiap tiap pagi!


#sayabukanustajah
#spread+ion
#spreadthelove




8 comments:

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Same goes with me. Diikutkan nak tidur je bila bangun pagi tapi fikirkan masa depan, so kena paksa diri demi mengejar impian

Diana Rashid said...

kan>.kalau ikutkan mata ni memang nak tidor sampai jam 12 nanti..hahah..tapi pikir2 macam la hidup ni untuk tidur je..ada banyak benda nak buat,,gagah kan juga mata nih..buka blog..berfaedah jugak nih..ahhahah..TQ Rara,,bersemangat balik bila akak baca quote tu..

Didie Kamila said...

Tapi tetap suka tido..huhu..

Chekgu Azrine said...

Alhamdulillah sis..
Semoga trs ceria ye sis rara..
Muahhh ciked

Nurzakiah Hanum said...

singgah selasa

Nurzakiah Hanum said...

singgah selasa

idzwa kamaruddin said...

go rara go!akak sentiasa support awak!

careno said...

kalau boleh pilih i pilih utk tido tp i have no choice... hahaha... so kena bangun jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...