04 March 2015

My current weight

Hahahahhaa poyo kan nk speking.eh apa poyo lak, betullah kan.aku nak cite ni pasal berat aku skrg.aku mcm x percaya, mcm happy gila! Mcm nak gila! Huaaaa mcm x percaya dah capai target aku.
Now im 60kg.huaaaaaa clap clap clap! Tepuk bahu sendiri dan ucap tahniah.hehe.
Betapa siksanya nak dapatkan 60kg ni, hanya Allah yg tahu.how craving im nk mkn nasi.hanya laki aku yg tahu.hahaha.tp berkat kesabaran dan berkat hari hari stalk IG nana mahazan and atita haris! Aku nekad.hahaha. now! I can proud with my self! Sape kata kita x boleh.now target 58kg, esok nak puasa.hehe.
Bila kita dh dpt target kita, rasa nk makan pon sayang, risau badan naik.hahaha.paranoid sgt kan! Tp mmg betul, nk mkn byk pon x reti.lepas ni nk try mkn brown rice je.huaaaaa.sakitnya nk cantik kannnn.
58kg.come to mama! Aku xnk kurus sgt, sbb nanti aku bongkok.now pon dh ok actually.tp nak gam 58kg! Hahahaha.wait wait.mgu depan dpt lah kot dah!

11 comments:

DYatie ABakar said...

Tahniah Ra!
Ok lepas bersalin kang aku nak kurus.
(Kononnya)!

e k i n ♥ y u s r i said...

chayok2!

Shakina Farhan said...

good luck rara! u can do it!

Chekgu Azrine said...

Fuyooo..tahniah sis...berat akk skang 58kg la..nak turunkan lagi 54kg.baru ok...

Nurzakiah Hanum said...

good luck

✿ pink velvet ✿ said...

bestnyer! bestnyer! meh tips sikit :)

Fifi Nadhrah said...

wah.. tahniah rara.. terbaik..

ameris said...

gud luck raaa

siti alfakhishah aman said...

ok cun.. *jeles

CikNaa said...

yeay! tahniah rara

mas saari said...

itu target akak gak.. now baru lost 10kg.. byk lagi nak kena hilangkan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...