20 March 2015

Perniagaan MOMMY MOMMY GOJES


bila tengok balik gambar ni, mesti teringat gojes, terliurnyaaa lahaiii!
tengok Lasagna, tgk sambal hitam, tgk Oreo Crust Nutella cheese tart,
alahaiiiii! bila nak gather lg ni weiiii! nak baca pasal gathering mommy gojes,
boleh baca sini LINK.

kalau korang nk tau, semua mommy mommy gojes ni,
semuanya peniaga, ko cakap je nak makan apa, semua hade.
hhahahaha.tukang jahit pon ada, mcm mcm lah!

Hijab Pin omei yg aku pakai tu dari Hijab Pins by Mommy Lin

Sambal hitam atau tokei cadar dari ciknaa
cadar Quilt ciknaa mmg terbaik! aku dh beli banyak gila! sila try! hehehe.

Lasagna dari kak Amy! pedas kali ni kak amy buat.sedappp! hehe

dan kalau nk rasa Nutella Cheese tart ni boleh roger Anis Choc and cheese
aku ni sokmo salah nama tart tu, anis mst marah aku! hahaha
lantakkan lah nama apa pon, janji sodap!
haih seronok lah lemak lemak aku niii! hahaha.

korang nak beli semua ni, contact je dorg, pasti di layan mesra.
hehehe.ok bai!






4 comments:

::EIDA:: said...

sedapnya chesee tart tu! *terliur*

SweetLikeWhat said...

gud luck semua mak2 gojes

Nurfaezah Abdullah said...

craving nak mkn lasagna huhu

DRAMATIC UNIQ said...

cheese tart nutella tu macam melambai-lambai je.... ohhooooiiiiii.... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...