17 March 2015

Princess : ibuu mintak maaf

Sebelum tidur aku akan mintak maaf pada princess.tadi aku pukul kaki dia, dia bukak pampers, then kencing atas karpet.geram lah aku.dah kena basuh karpet.hmm dah lah solat kt situ.aku pun xtau kenapa dia bukak pampers.dia kata. " buuu acahhh " trus dia bukak.dia mcm dah xnk pakai pampers.hmmm.last aku tgk dia terkencing.aku pon.jg singa lah.gerammmm.kesian dia kena marah.


Td lepas kena marah.dia tertidur sendiri.aku pun pergi kt dia.then mtk maaf.dia x semena mena.menganguk dlm tidur.hmmm sedih nya rasa hati.dia maafkan aku.Ya Allah.kurniakan lah aku kesabaran yg tinggi.jdkan lah aku ibuu yang terbaik.Amin.

5 comments:

idzwa kamaruddin said...

huwaaa.....

Nurzakiah Hanum said...

amin :)

mOoN IzzaN said...

sebak.. huhu

penah gak marah aisya masa potty training dia.. tapi tiap2 malam memang akan minta maaf pada dia dan aeera..

::rizawati abd rahman:: said...

sorry rara sayangg!! akak lupe bwk henpon tuday kat upis. xdpt nk wasap kamu hal shawl tu.. T_T

Cik Aish said...

huhu jadi ibu mmg perlukan tahap kesabaran yg tggi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...