22 March 2015

Princess : Pandai dah tengok youtube

Aku tak ingat bila kami belikan Princess Tablet.tapi tujuan kami beli sebab dah tak tahan hengpong kena cukai je.sampai habis battery kami masing masing. Last last beli jugak Tab dia.senang dia dgn tab dia.tapi masalah nya.kdg kdg dia hidup dalam dunia dia sendiri.but kami have a rules utk dia, ahad malam till khamis, kami x bg dia tengok tab, jumaat sampai sabtu malam je boleh.tapi kdg kdg terlepas jugak.hehehehe.

Princess tak pandai main game.dia tgk video je.aku donlot upin ipin, mr bean, ABC, nusery song.mcm mcm lg.ada pro and contranya.Yang baiknya, dia pandai, pandai lah ABC, kenal jugak lah.tp yg x ok nya, skrg dah pandai pulak tengok you tube, tengok pulak Egg Surprise.hahaha.lawak gila.kadang kadang aku pon leka tengok dengan dia.best ahhh! Malaysia xde kan gitu.hehehe.

Harini, sampai kul 1am tengok menda alah tu.aku layankan aje.sebab sabtu kan.esok jangan harap lah. Aku ada lg 1 batch lg pavlova dalam oven tu.huaaaaa ngantok sudah.ok lah.bai! Ntah hape hape entry kan! Xde info langsung.hehehe.

2 comments:

Diana Rashid said...

maisara dengan Mikhail pun kalau tengok buka internet tak pernah main game..tengok youtube je..macam maisara ni memang hari ahad pagi sampai jam 11 je dia boleh online..kalau mikhail biasa nya hari jumaat malam..time akak layan running man tu la dia layan youtube..sebab tak bagi kacau akak tengok RM..hahahha..biasanya dia layan video2 tentang kereta je..kalau kakak tengok kartun..:p

eima said...

budak2 zaman la ni mana leh tak de gadget ....
anak2 aku pun ade sorg 1 ... mls nk dgr diorg berebut ...pening aaihhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...