26 March 2015

Rahsia Kurus bersama ASSEZ SLYMM

aku mengalami masalah berat badan selepas beranakkan anak dara aku,
Puteri Imann Sophea, berat yang naik mendadak sebanyak 20kg.
lepas bersalin, hanya sedikit saja berat yang turun.
percubaan diet adalah selalu gagal kerana MIL aku suka masak
sedap sedap! hahaha.tetiba salah kan MIL kan.

Tapi skrg, aku dah jumpa Formula Terbaru untuk Lost Weight
TANPA BERSENAM, TANPA BERLAPAR.boleh je makan,
tapi jangan OVER, kalau tidak, sampai bila bila takkan kurus.
aku serius mmg tak boleh bersenam, kalau bersenam nanti,
badan aku sakit sakit, bila badan sakit, mula lah nak stress tak tentu hala.
hehe.so mmg aku takkan senam, teruk kan! hehehe.tapi tak pe lah,
nasib lah ada product ni.




aku nak memperkenalkannnnn.

Assez Slymm!

iaitu Revolusi Formula Menurunkan Berat Badan & Kurus Dengan Cepat
hehehe.pernah nampak ke sebelum ni? ke tak pernah? kalau tak pernah,
marilah aku ceritakan sikit.nak kurus tak? kalau nak kurus, tolong
jangan malas baca tau, rajin membaca juga boleh buat kita KURUS! haaaa!


APA ITU ASSEZ SLYMM?

Assez adalah minuman kesihatan yang membantu menurunkan berat badan,
membakar lemak dengan cepat, menghalang penyerapan
karbohidrat yang menjadi lemak, melawaskan (DETOX),
menegangkan kulit dan menambah tenaga.

Formula Assez Slymm akan membolehkan anda untuk kurus
dalam masa cepat, mudah dan pantas. Ia akan memberi rasa kenyang
yang berpanjangan tanpa rasa sakit perut.

Jika anda salah seorang pengguna Assez Slymm anda bukan sahaja
dapat menurunkan berat badan dapat megekalkan kesihatan dan
tenaga agar sihat dan bersemangat setiap hari.



BAGAIMANA CARA GUNA ASSEZ SLYMM?

Mudah sahaja! Anda hanya perlu amalkan minuman
Assez Slymm 1-2 kali sahaja sehari sebelum makan.
Bancuh sahaja dengan air panas dan minum.
Rasanya sangat sedap dan mengeyangkan!


ini lah rupa dia.hehehe.

APAKAH KELEBIHAN ASSEZ SLYMM?

- Membakar dan mencairkan lemak di badan dengan cepat berkesan

- Bertindak sebagai 'carbo blocker' 

- Menghalang penyerapan karbohidrat dari diserap badan

- Tiada kesan sampingan & selamat diguna oleh semua

- PERCUMA Panduan Untuk Kurus

- Memberikan rasa kenyang kepada pengguna sepanjang hari


apa rasanya pada aku? meh nak ceritakan sikit,
aku suka bau dia sebab bila di bancuh, ia seperti nestum.
sedap sangat, kalau korg suka minum nestum pagi pagi,
mmg sesuai sgt lah dgn korang! aku skrg tengah amalkan
gaya hidup sihat, no caffeine, kurang kan minyak,
karbo, kalau teringin, seminggu sekali okay lah kan.hehe.

rasa dia sedap, manis yang bukan meleting.
hehe.manis yang biasa, rasanya Nestum lagi manis,
yang penting aku suka! aku selalu minum pagi pagi,
masa perut lapar, minum Assez Slymm, then korg 
akan rasa perut selesa je, tak kenyang dan tak lapar.
maksudnya SELESA.hehehe.

dan aku jugak ada masalah membuang, tapi lepas minum
Assez Slymm tiap tiap pagi, aku mesti nak membuang,
serius best sgt! mmg x menyesal cuba Assez Slymm.


Bahan yang penting dalam Assez Slymm ni ada lah garcinea
kalau dalam bahasa melayunya adalah Asam Keping.hehehe.
tahukan korg apa khasiat asam keping ni.

Kandungan Assez Slymm seperti “garcinea” bertindak 
sebagai “FAT BLOCKER” akan menghalang penyerapan 
gula, nasi, roti dan lain -lain yang anda makan (karbohidrat) 
dari diserap badan yang akhirnya akan menjadi lemak tepu dalam badan.
Lemak inilah yang akan membuat badan gemuk, selulit dan sebagainya.
Jadi, walaupun anda makan, anda tetap boleh mendapat
bentuk badan menawan.

Assez Slymm juga membantu membakar lemak tepu
yang tersimpan di badan dengan cepat. 
Bahan aktif yang terdapat dalam didalam formula ini 
dapat mencairkan lemak dengan segera dan efektif.

antara testimoni

untuk yang mungkin mengambil berat tentang KKMM,
Assez Slymm ni tidak memerlukan kelulusan KKMM
kerana ianya adalah sejenis kategori makanan,
dan bukan ubat ubatan, so no worries.hehe.

Ibu mengandung dan menyusukan anak jugak boleh minum,
kerana ianya adalah 100% herba.heee.no worries jugak!

Assez Slymm jugak sertakan E-book Panduan Kurus.
so boleh rujuk sana! hehehe.tiada benda yang murah,
nak cantik, mesti kena susah susah sikit.
aku ni, alahaiii menahan je nafsu makan.
yang penting nak badan cantik! hehehe.


dan BERITA TERBAIK! Assez Slymm tengah buat Promosi!
HARGA ASAL RM150, dan tetapi,

HARGA PROMOSI ialah RM99 sahajaaaa!
berbaloi kan! cepat ordsr! tau tau!

SMS KOD "AS9" & HANTAR KE 

013-9200106

(DISKAUN & CARA PEMBELIAN akan dihantar 
terus ke telefon anda kurang dari 1 minit)

untuk lagi INFO,
boleh rujuk di FB Assez Slymm or http://www.assezslim.com/

or kalau susah jugak, boleh PM rara untuk pertanyaan lanjut.
okay, saya sudi melayan anda.hehehe.


4 comments:

Dkna Abza said...

dkna rasa hujung-hujung sudu jer.. sedap tau.. nak minum habis takut nanti tinggal tulang ahahahaa.. tengok suami minum pun dah membuang jer keje dia.. :P

Sheila Salim said...

Assalamualaikum rara, awesome kan assez slymm ni.. hehehhee

hazman fadzil said...

yeahhh....setiap pagi kena minum ni dulu kan....

ummi aqilah (LM) said...

Tak pernah dgr lg produk ni. Aduh duhh akk pun naik 20 kilo aritu. Biasa naik 13 kilo masa peknen kali ni ambek ko, dari 52 jadik 72. Ngeri nk naik penimbang masa dh nk bersalin tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...