Image and video hosting by TinyPic

24 March 2015

Rindu pulak kat GAJI eh


aku nampak maksu aku up pic ni kat FB td, hahaha
terus aku tergelak besar.mmg rindu weiii kat gaji,
apa lah khabarnya eh, esok sampai lah tu.hahaha.

siksanya menunggu gaji bulan ni,
seyes siksa! hahahaha.nasib lah ada side income sikit sikit,
boleh lah cover cover sikit.kalau x, parah wooo! hehe.

esok dah gaji, mlm ni nak jd red indian jap lah!
hehe bai! ada meeting ni!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. hahahaha..
    betol!..

    rindu betol..

    kerinduan yang membuatkan kita merana menghitung hari detik demi detik..

    kuikui

    ReplyDelete
  2. Rara dah ada side income duit gaji boleh la simpan banyak..untuk bei aset ke dua ke ,ketiga ke..hehehe...sibuk je akak ni kan..nak nasihat2 pulak..hahahah

    ReplyDelete
  3. fae pulak terima gaji next week huhu

    ReplyDelete
  4. 'aku tanya apa khabar.. la3..' hu3..

    ReplyDelete
  5. Memang pun.. sampai kering parah akuan... hikhikhik... walau ape pun tak lama lagi gaji.... so enjoy.... hehehrh... xde lah... simpan duit... hemah berbelanja

    ReplyDelete
  6. haha tau takpe..hai nikmat dah tiba hari gaji ni..

    jom shopping!HAHAHA!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com