25 March 2015

Sajian Mudah dan Lazat dengan KFC ZINGER RICE WRAP hanya RM4.90


minggu lepas aku berpeluang " join " Rice Wrap Blogger Party di KFC Pavillion,
KINI KFC telah memperkenal kan 1 sajian baru iaitu ZINGER RICE WRAP
lazat dan enak di makan di mana mana dan dengan HARGA yang sgt JIMAT
iaitu hanya RM4.90 saje!

kalau makan nasi campur skrg ni, jarang sangat dah dapat harga mcm ni,
betul x???




bersama kak Diya dan Kak Iera Kan

anak dara ni pon hade.hehehe


ZINGER RICE WRAP


Product ini dicipta khas untuk golongan remaja dan golongan belia yg sentiasa mencari
sesuatu yg enak dan mudah,bukan saja golongan belia, golongan mak mak pon
aku rasa suka! sbb cepat dan mudah! dah lah murah! hehehe.

KFC Zinger Rice Wrap ialah Tortilla yang berinitikan Kepingan ZInger,
 Nasi Colonel, sayur segar like tomato, bawang, timun rangup
dan sos mayo limau.makanan yg sangat seimbang kan!
bagi aku, kalau betul betul sibuk dan nak kan makanan
yg sedap cepat dan lazat, jom kita trus Drive Tru ke KFC saje.
hehehe,

KFC Zinger Rice Wrap juga boleh di beli dengan Kombo atau ala carte seperti biasa.
no worries! hehehe.




selfie adalah acara utama, hehehe, with Ruby, Yaya, Yanty
dan Uzu dalam percubaan untuk menujukkan lesung batu pipitnya tu.




apa rasa Zinger Rice Wrap ni?
bagi aku sedap! sbb aku mmg suka tortilla!
dan aku suka nasi! hahaha.aku jugak suka zinger!
so semua yang aku suka ada dalam ni.cicah pulak dengan sos,
perghhhh! mmg sedap lah! korg kena TRY tau!
aku mkn separuh dan kenyang gila.kalau yg diet, boleh kongsi 2 org.
hahaha.jimat lg.boleh share share.

muka sedap.heheheh


oh ya! jangan lupa, korg boleh join contest #GrumpyNoLunchFace di IG tau.
just letakkan # hashtag je, nanti mereka akan memilih gambar gambar yang menarik
untuk di jadikan pemenang, hadiah sangat lumayan dan korang akan menerima
kejutan dari pihak KFC dan stesen Fly & One FM. jangan lepaskan peluang ye.

cepat dapatkan Zinger Rice Wrap sekarang! dah gaji kan! hehehe.
untuk lebih lanjut korang boleh klik:

instagram: @KFCMalaysia
facebook: KFC Malaysia
website: www.kfc.com.my
blogger to be! hehehe



terima kasih buat Anak dan Suami yang sudi teman ibuu blogger ni.hehehe
thanks jugak to KBBA jugak! love ya!




4 comments:

Diana Rashid said...

dah lain sangt muka Princess..nampak macam dah besar la...kena tukar gambar kat header blog nampak nya ra..hahahah

mrs kayrul said...

kenyang tak makan tue??..klu kenyang baru nak test klu x kenyang takmo beli...hehehe

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Memang terbaiklah rasa rice wrap ni.. harga pun berbaloi.. sedap pun sedap... nyummeehhh

ArELeEz said...

dah rase. mmg buleh kenyanglah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...