15 March 2015

Sarung Bantal Hello Kitty

Aku mmg peminat Pink, tapi bukan peminat Hello Kitty mcm maksu aku.maksu aku mmg gila HK.tapi sejak ada anak dara ni, Princess suka sgt Hello Kitty.apa apa mst ibuuuuuu kittyyyyy.hehehe.
Haritu aku jalan jalan Pasar Malam.aku mmg suka tgk sarung sarung bantal yg dijual di pasar malam tu.yang rm10 3helai tu.tengah jalan jalan aku nampak satu gerai makcik ni.comei nya sarung dia.belek belek lg.eh ada sarung HK lah.nak beliii.walaupun tengah bulan.gigih beli jugakkk.huaaaaa.beli 2 helai je, so rm8 lah.sehelai rm4.murah kannn.kain dia bukan lah jenis yg berkualiti tu.biasa biasa je.jenis pakai 3 4 bulan dah kena tukar lain.but okay lah kannnn.sbb comels.
Masa aku sarung kat bantal.Princess suka sgt.terus claim dia punya bantal.hehehe.korg jgn nk order kat aku ye.aku x jual.hehe.kalau nak.g cari sendiri kat pasar malam.hehehe.
Omei kan sarung tu.hehe.

1 comment:

Cik Mun said...

alala..comelnyee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...