Image and video hosting by TinyPic

10 March 2015

Tabung Kucing Ini Akan Membuatkan Anak Anak anda Berfikir dengan Kreatif


Tabung kucing pencuri syiling, atau dalam bahasa baik sikit, penyimpan syiling, stok terhad ( hot selling ) masih ada 6 set dalam tangan.sape cepat dia dapat ya! Hehe.


WA rara - 019.477.4240



Dah kalau kata mak nya tokei, sah lah kena belikan kat anak satu kan.hehehe.princess awal awal dah excited nak 1 tabung.dia mmg suka simpan syiling.bila ada tabung ni, mmg habis lah semua syilin dia korek, tapi jangan risau, tabung kucing atau tabung kucing penyimpan syiling ni adalah yg terbaik, sbb kalau anda dah x cukup syiling, anda boleh keluarkan semula syiling tu di bahagian bawah kotak.senang je.




tabung ini memupuk minat anak anak dalam menyimpan duit.sifat yg di ajar dari kecil, akan terbiasa sampai besar kan, so apa salahnya kalau sifat menyimpan tu di pupuk dari kecik, tak kira lah mcm mana pun caranya.benda baik kannn.betul x.




princess masukkan duit sampai penuh,sampai x larat kucing tu nak cakap.hahaha.mmg kelakar gila.bukan princess je, ibuu and papa pun excited, mummy uncle and nenek pon suka.hahaha.see, bukan anak anak je suka.



Lagi satu yg aku perasan, mmg lah sel sel otak anak anak ni sedang berkembang kan.kita x fikir apa yg dia akan fikir, bayangkan bila tadi, princess cakap, " papa, keluarkan cat tuu " hahahhaa.kami serius gelak berjemaah.haih anak!  Mcm mana pulak nk keluarkan cat tu kan.haih.


Yelah, maybe dia pun pelik, kenapa cat tu x keluar keluar pun.hehehe.duk dlm tu je.so otak dia mmg tgh berfikir lah kan.so bulan ni dah beli ke sesuatu untuk anak korg? Kalau belum.meh lah beli sekor.hehehe.murah jeeee! Boleh wasap RARA ok.



nak di jadikan hadiah utk anak anak kawan pun boleh.untuk bg anak anak buah pun boleh.mst dorg suka.ada sorg cust aku beli sampai 4 set.utk anak sorg satu kot.hehehe.oklah.tu je nak cerita.bai! Heee.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. Dari aritu x leh tgk pic rara ni...line sy problm ke apa gaknya...tp pic blog lain bole pulak...huhu...

    ReplyDelete
  2. rara, dya pun x bole nk tgk pic kucing tue lah..hihihi

    ReplyDelete
  3. anak kiter sukaaaaa sgt tabung ni..!

    ReplyDelete
  4. mcm menarik.......aku teringat tabung bsn gajah dulu2

    ReplyDelete
  5. tabung ni syokkan.. kite pon suke..

    ReplyDelete
  6. mcm best laaa... nk order jg lah..
    Macica mesti suka ni... hihihihihiiii... ;)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com