11 March 2015

Tahap tidak yakin yang melampau

Aku xtau lah apa masalah aku. Dia masuk dlm kategori pelupa ke or kategori tidak yakin.masalah aku agak kronik bila aku banyak fikir.bila banyak fikir lg lah aku jd lebih pelupa.dalam kepala hotak ni fikir mcm mcm.so kdg kdg jd lupa, eh kereta dh tekan lock ke belum eh.alamakkk.nak cuba ingat, nk recall, tp seyes x boleh nak recall, so paling baik, even dah masuk rumah kunci, keluar balik cek kereta dh lock ke belum.hahahah.sedih kan.even kita dh tekan alarm masa keluar kereta, tp tahap x yakin tu sangat tinggi.dan jd paranoid bila risau brg brg yg simpan dlm kereta tu hilang.hahaahaha.

Korg ada x masalah mcm aku.ni masalah x yakin atau selalu lupa.masalah jugak benda ni sebenarnya.bukan sesuatu yg best.kdg kdg aku mcm nk perah perah otak aku ni.hahaha.

Kita nk tu sbb muda muda dah kena darah tinggi kan.mcm mcm benda nak fikir.ni nak gst ni.lg lah fikir mcm mcm.naik pening kepala.jope GST tak lah benda yg menggerunkan bg kami rakyat marhaen ni.hahahaha.

4 comments:

lovelywa said...

same la kita rara oii..tapi rasanya pelupa mengatasi segalanya lah..haihh..

Nurzakiah Hanum said...

inshaallah serahkan kepada nya

Chekgu Azrine said...

chill sis..janga stress naaa..

eima said...

Gst tu mmg gerun...


Rara bkn ko sorg je gitu aku pun.....cukup risau klu x kunci ke ape ke ...sbb klu laki aku tau kompom kena mrh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...