Image and video hosting by TinyPic

16 March 2015

Tidur jam 3pagi

Aku tak tau dah berapa minggu aku tidur jam 3am.harini, tidur 3am lg.jam skrg 3.01am.tadi sampai dari Pahang kul 12 lebih.then trus kemas baju.gosok baju esok, then settle kan order cust.penat gila.mmg penat.tapi nk buat mcm mana.kalau aku tak settle kan semua order, aku rasa mcm xboleh nak lena.rasa bersalah.kalau x settle, esok aku xleh nk post brg.nak xnak aku kena post.sbb dah janji kan.hmm Alhamdulillah dgn rezeki yg ada ni.syukur sangat.tak tau nak ucap mcm mana.walaupun penat.aku happy.rasa mcm nak stop kejap niaga.nak rehat.hehehe.esok pon amik stock mana yg dh order je.malas amik lebih lebih.kadang kadang badan ni rest jugak kan.kalau tak.hilanglah sumber rezeki nanti.ok lah.bai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. bila dah jadi ahli KBBA memang 3 pagi itu biasa... #ehhh... ha ha ha...

    ReplyDelete
  2. selagi terdaya kan..dah x daya esok, xboleh nak kata apa dah..betol x? hihi

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com