Image and video hosting by TinyPic

21 March 2015

Tolong Bagi Pendapat untuk Name Card saya!



Ida and Juju dulu dah cakap dengan aku, RARA! ko buat card, ko buat card,
aku pun mcm tanya lah, name card? untuk apa? perlu ke?
alaaaa malu lah nk tempah name card. SAKALI! bila pergi event,
orang tanya, " ur name card? " aku pon " krik krik krik lah " hahaha
mana nk datang name card! hahahaha.lolz. ni lah padahnya, degil!
skrg baru lah terhegeh hegeh nak buat name card.hahaha.

aku design sendiri je name card aku, 
satu utk blog, satu untuk business,
aku suka yang serabut serabut ni,
kalau lelaki mesti x suka kan.hahaha.
tapi ntah lah, girlish girlish ni aku suka sgt lah,
mmg tak boleh larik, aku setakat design bodo bodo
gini untuk diri sendiri boleh lah.hahaha.
kalau yg pro pro tu, tidakkk lah teman pandai.hehe.

tapi, aku nk mintak pendapat ni,
ok ke design aku ni, serabut x kalau korg dapat card
aku nanti? hahahaha. ahcuberr kasik a lil bit comment,
ceewahhh~ hehehe. TIA korg!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. comel je rara.. ni yang nak wat name card cepat2 ni..ehehe

    ReplyDelete
  2. suka dua-dua.......!!
    yg utk blog tu memang ala-ala sweet pincess gitu... ;)

    yg untuk bussiness tu cantik juga tapi akak nak tegur cara fura design tajuk tu... LandBy tu nampak macam satu perkataan kan... memang gitu ke caranya....? confuse skit.. :p

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com