Image and video hosting by TinyPic

17 March 2015

Wanita Terbahagia Bertudung Biru

Aku wanita terbahagia itu. Aku wanita gigih itu. Perubahan hidup yg aku alami, banyak --- aku mengenal perangai manusia, aku menilai, ada yang suka, ada yang tidak. Konsep aku, selagi orang tak usik aku, aku ok. Itu je. Aku nak bahagia, aku nak ceria, hidup tak lama, spend it happy. Buang aura negative, buang sifat dengki, buang iri hati, lapangkan dada.


* tarik nafas, pejam mata


Aku doakan insan di keliling aku juga bahagia.Amin.


Instant shawl cotton sejuk ala Neelofar, tak melekat di dahi.kain berkualiti.tak nak cuba?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. Akak rasa akak kena buat sesuatu la..sebab dah berapa lama gambar blog ni tak keluar..tertanya2 jugak akak je ke yang alami benda nih..

    ReplyDelete
  2. amin ~ doakan ida sekali yaaaa

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com