18 March 2015

YEOS'S YEOGURT Pilihan Semulajadi, TIADA Bahan Pengawet


Peluang menyertai Kelab Blogger Ben Ashaari ke Media Launch Yeo's 
pada 12 Mac lepas di Aloft KL adalah sesuatu yang sangat mengujakan,
pertama kali ke Media Launch dan bagaimana mereka mempromosikan Product
terbaru mereka.Media ada lah medium yang sangat mereka perlukan untuk
mempromosi product mereka.


See?! gila tak best bila mereka bagi kita satu beg penuh dengan air Yeogurt.
kita boleh minum berapa banyak yang kita mahu, bawah balik pun boleh,
bagi family semua rasa.kira mcm testimoni lah ni.hehe.kalau korg nak tahu,
1 Family aku suka dengan YEogurt ni, suami aku apatah lagi, siap pergi beli lg.

Yeo's telah melancarkan YEO'S YEOGURT iaitu
MINUMAN TANPA PERLU DINGIN yang PERTAMA di MALAYSIA
yang mengandungi SUS DAN ASID LAKTIK.

dan jangan tak tau, korang jugak berpeluang memenangi hadiah hadiah menarik
dengan hanya membeli Yeogurt dan Menyertai Peraduan Yeo's YEOGURT
" DRINK & WIN "


Ju, Eida, Aku

KBBA

kata Blogger kan, selfie je lahhh~ hehehe



Turut hadir bersama iaitu Encik Ong Chay Seng, Ketua Pegawai Operasi Yeos,
beliau berkata, mereka berbangga kerana dapat mengeluarkan satu lg product yang
boleh di minum dan berasa segar even tidak di dingin kan.dan Yeogurt juga BERKHASIAT
dan baik untuk SISTEM PENGHADAMAN kita.YEOGURT akan kekal segar dan sedap
walaupun tidak disimpan di dalam peti. YES! mmg betul! segar walaupun tidak disimpan
di dalam PETI, dan testimoni aku sendiri, mmg HADAM sangat! pagi pagi WAJIB
ke toilet.hehehe.




kak su omei.hehe

kalau dah namanya pun Blogger kan, blogger dan selfie dan gambar
tak boleh di pisahkan, skali event, gambar 1k dalam phone.hahaha.
sabar jelah.tu sebab, tiap kali nk pergi event, kena charge penuh penuh.
aku haritu battery kong.nasib Ju bawak power bank.so pinjam jap,
thanks ju! nahhh Yeogurt 1 kotak.hehehe.



Yeo's sentiasa berinovasi dalam teknologi penghasilan makanan dan minuman mereka.
dan untuk Yeo's YEOGURT ni, mereka telah memperkenalkan enam pilihan yg lazat,
ASLI, ANGGUR, OREN, MANGGA, EPAL HIJAU dan LAICI, dan aku vote for,
ASLI dan ORANGE.hahahahaha.ikut tekak masing masing lah ye.ASLI tu Ida yg
kenalkan kat aku, tapi mmg seyes best! nampak kotak dia mmg tak menarik kan,
tapi rasa dia mmg sedap! lepas ni anak aku mmg minum ni je.

" YEO'S PILIHAN SEMULAJADI " adalah slogan Yeo"s YEOGURT,
semua perasa TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PENGAWET TAMBAHAN.

untuk ibu ibu yang mementingkan bahan semula jadi untuk diberikan
kepada anak.boleh mencuba yeogurt ya! recomended!

kini juga, terdapat Yeo's Yeogurt 250ml dan juga 1Liter,
boleh didapati di kedai runcit, stesen minyak, pasar raya, dan
pasaraya utaman seluruh negara.jangan lupa dapatkan!
kami dah berapa kali dah repeat ni!


untuk mengetahui cara memenangi hadiah menarik,
korg boleh layari, http://www.yeos.com.my/drinknwin/
semua syarat boleh di dapati di dalam tu, yg penting kena ada We Chat,hehe



selfie dengan go pro eida! hehehe.bila lah nk dapat ni! hehehe.


persembahan " kotak air " ni sangat best! hahaha.
i cop Asli tau! hehe.korg dah try ke belum? cepat cuba!
bai !


aku kan, selfie queen! hehehe




2 comments:

kerja sendiri said...

sebelum ni tak pernah cuba lagi yeos yogurt.

Farah Waheda Wahid said...

nak satu yeos...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...