02 April 2015

APAM BALIK TERpopular di LONDON

Banana and Nutella Apam Balik...A French lady requested plenty of Nutella on her pancake.


siapa penggemar apam balik? SAYA! angkat tangan sendiri,
hehehe.aku mmg suka apam balik, tambah lagi apam balik yang rangup,
yang banyak jagung, hehe.aku suka makan jagung yang banyak tu,
tapi aku x suka yang besar and tebal tu, aku suka yang nipis nipis,
kalau aku balik Ipoh, akan ada 1 gerai akk jual apam balik,
mmg best in town lah! nipis rangup sedap! jagung banyak.
tak kedekut.hehehe.

dan yang membuatkan aku lagik bangga, APAM BALIK
dah meluaskan pasaran ke LONDON, wahhhhh hebat!
kenapa aku tak pernah tau ni! tapi nama dia
The Malaysian Pancake, membawa nama Malaysia ke London,
walaupun hanya jual APAM BALIK,
tapiiiiiii aku rasa bangga, nama Malaysia Pancake tu sangat best!
alahaiiii.bijak dorg ni cari idea kan.






 jom korang! meniaga apam balik pulak!
variasi kan perisa apam balik, takkan nak buh jagung je.
hehehehe.


dekat Malaysia sendiri aku tak pasti kat mana ada jual,
rasa masih belum di viral kan lagi! aku nak suruh suami aku jual lah.
hahahaha!

jom try buat kat rumah dulu!


3 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Bangga akak tengok safura.. makanan negera kita pun popular di London tu :)

mama tisya said...

fav apam blk..wah dh smp ke london pasarannye hebat

careno said...

hah pulak... apam balik cheese pulak viral lepas ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...