29 April 2015

Bayou Coffee House - Pakar Sajian Ala - Kampung

Sajian Makan Tengahari Ala-Kampung

dah baca entry lepas tentang Blogger Day Out 2015?
bagi yang belum baca, boleh klik LINK ni, dan wajib baca dulu.
hehehe.entry berEpisod kekdahnyaaa.

So mari kita teruskan bacaan dengan PENAJA makan tenghari
kami yang SUPER OHSEM dari Bayou Coffee House!
Bayou Coffee House terletak di sebelah Lobi
Kelab Komuniti Cyberjaya ni. Bagi aku,
Bayou Coffee House adalah tempat yang sangat selesa,
bersih dan cozy, kita nak makan makan pun sangat selesa,
makan sambil menjemah.hehehe. jenis aku, aku sangat mementingkan
kebersihan sesuatu tempat makan, kalau ada daki daki, kotor kotor,
aku terus patah selera, tak tahu lah kena, ini mmg peel aku,
tapi Bayou Coffee House tahap kebersiannya sangat A!
banner

Kenapa Pakar Sajian Ala Kampung?

kenapa aku kata Bayou Coffee House ni pakar sajian ala kampung?
kerana, semua masakan yang mereka hidangkan pada kami, semuanya
ala ala kampung, Gulai Rebung, sambal tempe, sambal ikan, ulam ulam,
dan paling the best! siap ada CEKODOK! my all time fav kot!
dan tak LUPA, ada TAPAI PULUT! daebak!

ruang makan Bayou Coffee House
Ruang makan yang sangat selesa!
 

 

Bayangkan lah betapa banyaknya menu makanan yang mereka hidangkan.
mmg aku tamak sekejap, sbb semua benda nk makan dan rasa,
habis lah naik 2kg, baru lepas bersukan pecah lemak,
time lunch, tambah balik lemak.hehehe.






 




Hubungi Bayou Coffee House

Amacam? telan ailio lettew kan! hehehe.
Bayou Coffee House juga menerima tempahan seperti,
*Majlis Berbuka Puasa
*Majlis Perkahwinan
*Majlis Hari Jadi
*Majlis Ulang Tahun
*Makan Pagi / Tengah hari / Malam
*Hari Keluarga *Kursus
So boleh lah usulkan kepada keluarga,
sahabat handai dan bos bos kalau nk dtg makan kat sini.
harga pastinya berpatutan! no worries.

untuk contact : 
03-83180008 / 019-3305848 
Email: bayoucateringcyberjaya@gmail.com

5 comments:

Cikk Mimin said...

kak rara tak baik buat kita tertelan ailio tauu

DRAMATIC UNIQ said...

cantiknya gambar2..
tgk gambar pun dah terliur... hehehehehe..

gulai rebung masak lemak memang my favorite ..tapi susah nak jumpa yg sedap.. nanti kena try rasa kat Bayou Coffee House ni plak laa... :)

dalila said...

ermm dapnye sume masakan kampong..

Diana Rashid said...

syok tengok rendang dia...lama tak makan rendang nih..:)

Innanie Ariffin said...

mengundang habis.... tgk entry ni di kala lunch break! cissss iolss makan meggi je tadi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...