Image and video hosting by TinyPic

22 April 2015

Blogger Day Out yang GEMPAK!

KBBA blogger day out

macam tak percaya yang aku kini adalah sebahagian dari Kelab Blogger Ben Ashaari,
dan juga, pada AHAD ini, 26 April 2015, akan berlangsung nya,
BLOGGER DAY OUT yang di diuruskan oleh Kelab Blogger Ben Ashaari
dan yang dijayakan oleh Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya dan juga
Cyberjayaview Sdn Bhd. Blogger Day Out ini adalah event yang terbesar
yang pernah dibuat oleh Kelab Blogger Ben Ashaari. AMACAM?
excited kan! Gempak kan?!


Serba sedikit mengenai KELAB KOMUNITI TAMAN TASIK CYBERJAYA ( KKTTC ) ni.. ada yang tau dan ada yang tak tau langsung kewujudan taman riadah yang sesuai untuk seisi keluarga dan juga orang perseorangan.. Terletak berhampiran dengan Universiti Multimedia , KKTTC telah wujud sejak 2006 lagi dan mempunyai banyak fasiliti atau kemudahan untuk bersukan seperti driving range , gelanggang tennis , paintball , sirkit go kart , kolam mandi , gelanggang futsal , gymansium , studio menari , gelanggang badminton , squash , dan basketball. Disini juga anda boleh membuat tempahan untuk mengadakan majlis majlis tertentu seperti perkahwinan dan mesyuarat perniagaan.

Bagi mereka yg ingin menempah atau mengadakan perkahwinan di sini , amatlah bersesuaian sangat sangat. Keluasan serta ruang parking kereta yang mampu menampung hingga 500-700 pengunjung pada satu satu masa.. Catering juga boleh terus ditempah disini. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut , boleh hubungi 03-8318 0008 atau tengok sendiri di instagram KKTTC @kelabkomuniticyberjaya.


untuk KBBA Blogger's Day Out Ahad ini,
seramai 100 orang BLOGGER yang akan hadir,
100 orang? mcm mcm blogger yang akan ada? whoaaa,
tazabarrrr!!!! sebelum ni jumpa di alam maya je,
now boleh jumpa, borak borak depan depan,
beshhhhh!!! korang yang nak datang, jom lah join!

apa aktiviti di KBDO nanti?
Aktiviti seperti Golf, Paintball dan Badminton,
tapi bukan lah Golf, paintball dan Badminton yang biasa,
tapi ianya game yg luar biasa. apa yang luar biasa tu??
hah! kena lah tunggu! hehehe. dan banyak lagi aktiviti
aktiviti lain.hehehe.TAPI aktiviti ( games ) KBDO adalah
terbuka kepada yang berdaftar sahaja, tetapi jangan risau,
jika sambutan KBDO hangat dan diluar jangkaan,
pihak pengurusan akan menganjurkan projek yang
lagi BESAR dari ini, so! marilah kita HAVOC kan KBDO
yang kali ini, supaya next next time akan ada KBDO
yang lagi HAVOC!

Terima kasih buat penaja penaja KBDO :

Cyberview cyberjaya www.cyberview.com.my
Cosmoderm www.cosmoderm.com.my
Yeos Malaysia www.yeos.com.my
Stamp N Print Enterprise www.stampnprint.blogspot.com
Natalia www.natalia.my.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. perrggghhh...!! mesti meriah tu nanti... have fun ye rara... :)

    ReplyDelete
  2. KELAB KOMUNITI TAMAN TASIK CYBERJAYA ( KKTTC )

    siyes, baru tahu kewujudan taman nih walaupun tinggal kat Putrajaya since 2011... (adeihhhh..)

    ReplyDelete
  3. Selamat ber DAY OUT dengan KBBA. Mesti best...

    ReplyDelete
  4. tazabarrrr....nyerrrr !! jumpa nt tegur la..sy x cam muka tp ingat nama rara

    ReplyDelete
  5. Wah menariknya. Akk selalu gi sana masuk gym dia je sblm peknen dulu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com