01 April 2015

Buku Hikayat Calaqisya


Di instagram aku mmg follow hazwan faiz, Yana khairuddin and Farah khairuddin ni.dr zaman dorg anak dara, sampai lah dah kahwin, sampai dah beranak.aku baca blog Yana Kharudin and Hazwan Faiz dr blog dorg Hentak Berlipat tu lagi.tulisan dorg mmg sempoi dan best.kira tak heavy lah.


Tapi aku rasa skrg dorg dah tak ON blog dah.rasanya lah.sbb sibuk fikir tentang outlet outlet Calaqisya yang berkembang pesat mcm cendawan skrg ni.mmg hebat dorg ni.aku tak tau kenapa aku sgt mengagumi dorg.anak muda melayu, yang berwawasan.muda muda dah berjaya.aku juga suka tengok dorg handle calasoldier dorg.mmg mcm happening je.dengan konsep jubah dan segala cara islam.aku mmg dapat rasakan dorang mmg boleh pergi sangat sangat jauh.


Bila Hazwan kata dia sedang menulis buku tentang Calaqisya, aku jadi teruja, sangat aku nanti nantikan buku mcm ni, buku yang memberi inspire pada aku, bukan buku yang c intan cintun, ahhh bohsangg lahh buku cinta.hehehe.tadi aku tengok Hazwan update, buku ni yang limited edition punya akan dijual dia pesta buku PWTC, huaaa sape nak pergiii boleh tak kalau nak kirim.di kedai buku biasa pun hade. Tapi bukan hard cover lah.hmm kalau x dpt, soft cover pun takpelah, janji nak jugak buku hikayat Qalaqisya ni! Hehe.


baca buku yang positif positif mcm ni, baru lah boleh berjaya.hehehe.giccewwww.korang? Bila lagi nak tulis buku?




1 comment:

mOoN IzzaN said...

haaaa.. nak gak!!

april ea? pesta buku pwtc kan? okies! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...