Image and video hosting by TinyPic

22 April 2015

nurse ini BEDUNG bayi seperti membungkus hadiah


Belajar Cara Bedung Bayi Dengan Kemas


alahaiiiiii, korang dah tengok ke video tu?
kenapa comels sangattttt! tak tahan menengoknyaaa!
dah mcm anak patung dah! geram gila.
budak tu pun tak sudah sudah menguap.
mengantuk lettew~ hehehe.

aku dulu, masa Princess baby, aku main hentam je bedung.
sbb nya, langsung x belajar cara bedung baby,
aku semua harapkan mak aku.haha!
tu lah kdg kdg cik misi marah, beranak pandai,
lain lain tak nak belajar,
alaaaaaaaaaaaa biasalah misi, anak sulung.
mana lah nk reti, anak no 2 nanti saya pandai lah!
hehehe.

korang yang nak bersalin tu! sila belajar,
comels mcm ni!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. Ya Allah serius comei.... geram tgk baby tu!

    ReplyDelete
  2. aku bedung sebiji camni tp 1 layer je lah, takde hoodie.. pakai kain batik.. tp kaki baby xtau pulak kene buat camtu, ku lunjurkan saje, kahkah

    ReplyDelete
  3. Ohoiiiiii. Comel sgt. Tp msia pns.

    ReplyDelete
  4. apesal comey sgttttttttttttttttt

    ReplyDelete
  5. rasa macam nak bagi anak buah kecik balik..hehe

    ReplyDelete
  6. zaman sekarang ramai yg bedung baby ikut dan je.. huhu

    ReplyDelete
  7. hahahahaa..
    comel sangat..time dia nak makan kain tu rasa eeeeeeeeeeee... gerammnya pipi..!! hehehehe... :)

    ReplyDelete
  8. Mikhail bedung jugak tapi dalam 2,3 minggu je..masa tu kan bulan 9 cuaca panas sangt..tidur pun tak pakai baju apa..elimut dengan napkin je,..hehehh

    ReplyDelete
  9. Dulu bedung emil pun pakai main bedung jek. Last2 terbukak jugak. memang anak xsuka dibedung... huhu
    #efg

    ReplyDelete
  10. kalau bungkus ikat tepi saya tahu

    ReplyDelete
  11. ayah mertua cn mmg pakar membungkus baby..hehe

    ReplyDelete
  12. Comel je bedung. Hihi

    Tp bab bedung ni bkn smua baby mau. Baby ariz dua mlm je bedung pastu meraung2 minta lepas. Dh bukak br dia nk tido. Sbb dia mlm akk x dpt tido terus mlm ketiga tak bedung langsung. Aman... Klu x, mau jd cam akak abg dia 45-50 hari x tido mlm. Agaknya akak abg dulu x selesa bedung terkujur je sebatang gitu kot? Tp ummi x phm apa yg dorang nk. Sobss

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com