22 April 2015

nurse ini BEDUNG bayi seperti membungkus hadiah


Belajar Cara Bedung Bayi Dengan Kemas


alahaiiiiii, korang dah tengok ke video tu?
kenapa comels sangattttt! tak tahan menengoknyaaa!
dah mcm anak patung dah! geram gila.
budak tu pun tak sudah sudah menguap.
mengantuk lettew~ hehehe.

aku dulu, masa Princess baby, aku main hentam je bedung.
sbb nya, langsung x belajar cara bedung baby,
aku semua harapkan mak aku.haha!
tu lah kdg kdg cik misi marah, beranak pandai,
lain lain tak nak belajar,
alaaaaaaaaaaaa biasalah misi, anak sulung.
mana lah nk reti, anak no 2 nanti saya pandai lah!
hehehe.

korang yang nak bersalin tu! sila belajar,
comels mcm ni!


15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:) great

SweetLikeWhat said...

tetiba rasa nak baby lagi..eh!

Nora Karim said...

Ya Allah serius comei.... geram tgk baby tu!

YieN said...

aku bedung sebiji camni tp 1 layer je lah, takde hoodie.. pakai kain batik.. tp kaki baby xtau pulak kene buat camtu, ku lunjurkan saje, kahkah

Inani Hazwani said...

comelnyaaa lahaii :D

ieza ashaari said...

Ohoiiiiii. Comel sgt. Tp msia pns.

Mila Hilas said...

apesal comey sgttttttttttttttttt

adk dayah said...

rasa macam nak bagi anak buah kecik balik..hehe

kisah_hearty said...

zaman sekarang ramai yg bedung baby ikut dan je.. huhu

DRAMATIC UNIQ said...

hahahahaa..
comel sangat..time dia nak makan kain tu rasa eeeeeeeeeeee... gerammnya pipi..!! hehehehe... :)

Diana Rashid said...

Mikhail bedung jugak tapi dalam 2,3 minggu je..masa tu kan bulan 9 cuaca panas sangt..tidur pun tak pakai baju apa..elimut dengan napkin je,..hehehh

Mia said...

Dulu bedung emil pun pakai main bedung jek. Last2 terbukak jugak. memang anak xsuka dibedung... huhu
#efg

Fendi Rocka said...

kalau bungkus ikat tepi saya tahu

Cikgu Norazimah said...

ayah mertua cn mmg pakar membungkus baby..hehe

ummi aqilah (LM) said...

Comel je bedung. Hihi

Tp bab bedung ni bkn smua baby mau. Baby ariz dua mlm je bedung pastu meraung2 minta lepas. Dh bukak br dia nk tido. Sbb dia mlm akk x dpt tido terus mlm ketiga tak bedung langsung. Aman... Klu x, mau jd cam akak abg dia 45-50 hari x tido mlm. Agaknya akak abg dulu x selesa bedung terkujur je sebatang gitu kot? Tp ummi x phm apa yg dorang nk. Sobss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...