20 April 2015

Group Family Blogger ke-3 yang aku sayang

Exchange Feed Group

Selepas penglibatan aku yang pertama dengan GOJES pada 2012,
( Gojes Blogger Supermom and Baby )

aku join pulak Kelab Blogger Ben Ashaari pada awal tahun haritu,
KBBA ada lah Family blogger aku yang kedua,
seronoknya KBBA, hanya kami yang tahu.hehe.

awal April lepas, aku ada lagi 1 Family Blogger,
iaitu Exchange Feed Group atau nama singkatan
EFG, Exchange Feed Group ada lah Family Blogger aku yg ke-3.

sebab apa aku sayang semua Blogger Family aku ni?
sebab masing masing ada kelebihan masing masing,
ada kekuatan masing masing.

GOJES - mengajar aku ILMU tentang dunia mak mak,
tentang perihal anak anak,

KBBA - banyak mengajar aku tentang hidup sebagai blogger
sebenar, hahahaha.mcm mana tu? hah rahsia! tak boleh bgtau.

EFG - BANYAK sangat mengajar aku tentang dunia blog.
apa yang diperlukan oleh sebuah blog yang bagus,
ramai cikgu cikgu yang tak lokek dengan ILMU,
ILMU mereka semua dikongsi bersama sama.
SEO aku yang dulu hanya 40% sekarang dan cecah
78%, tak lama lagi 100% SEO. chaiyok! hehehe.
semoga cikgu cikgu di Exchange Feed Group dimurahkan rezeki,
Amin.


Macam mana nak join Exchange Feed Group?

maaf! buat masa ni, Board of director atau cikgu besar
EFG kata pengambilan ahli EFG ditutup buat sementara waktu.
kerana bukan senang nak maintain 35 orang ahli.
nanti kalau dah boleh ambil ahli baru.aku bagi tahu ye.
heeee.

Exchange Feed Group
Ahli Ahli

Irra29 www.irrayyan.com


ni semua ahli EFG, hehehe.marilah berkenal kenalan,
dorg semua hebat hebat tau! SEO power! hehehe.
eh last skali tu aku lah tu.hehehe.

19 comments:

ieza ashaari said...

Wah..mkin retis r rara..

Nurul Shahira said...

Blog Kak Rara gojes gilos!

khaty aiman said...

gojes arr rara..aik,nak tambah,family EFG dah 35 org..ngee

Julia Johari said...

Aku selalu intai group EFG ni dalam instagram...bagus la group mesra SEO...nanti dh open bg tau nak join heehehe...eh rara lawa blog ko rara...retissss

Zaidalifah Hussin said...

Bonde datang #awesomeEFG

Mia said...

hai rara...
wah blog dah cantik.
makin femes la pasnie
selamat berjaya dlm dunia blog...

Nazlee Ismail PCL said...

bak komen blogger otai berbisa "bila tengok gambar2 member..tak jadilah nak join EFG , semua orang muda2 belaka" ...haha

anajingga said...

Tahniah Rara, cantik blog dah kan :)

Reena Sidek said...

wah bestnya.. ada open nanti bagitahu ye rara.. hehe

Inani Hazwani said...

lawanyaaa blog kak rara i loikeee :D

muhammad nizam said...

NIZAM #31 here

muhammad nizam said...

loikee komen PCL

Mirabeads azi said...

comeii aahhhh blog rara....

YieN said...

cantiknya blog ko! kemas :)

ewento marcello said...

santek da blog

Papaglamz said...

#EFG members.. Best group ni..

adk dayah said...

comey nya blog kak rara..btw sayang juga semua ahli EFG =)

Liyana said...

wah bestnye.. tp daku tak reti la nak bersosial. dasar kera sumbang gitu bahaha

DRAMATIC UNIQ said...

Mokchik jual cili kicap jangan dilupa ye...!!hahahahaa...

love #EFG team forever... :)

*happy for u.. blog dah cantik.. best ka Jia.. hehehehe...*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...