Image and video hosting by TinyPic

20 April 2015

Group Family Blogger ke-3 yang aku sayang

Exchange Feed Group

Selepas penglibatan aku yang pertama dengan GOJES pada 2012,
( Gojes Blogger Supermom and Baby )

aku join pulak Kelab Blogger Ben Ashaari pada awal tahun haritu,
KBBA ada lah Family blogger aku yang kedua,
seronoknya KBBA, hanya kami yang tahu.hehe.

awal April lepas, aku ada lagi 1 Family Blogger,
iaitu Exchange Feed Group atau nama singkatan
EFG, Exchange Feed Group ada lah Family Blogger aku yg ke-3.

sebab apa aku sayang semua Blogger Family aku ni?
sebab masing masing ada kelebihan masing masing,
ada kekuatan masing masing.

GOJES - mengajar aku ILMU tentang dunia mak mak,
tentang perihal anak anak,

KBBA - banyak mengajar aku tentang hidup sebagai blogger
sebenar, hahahaha.mcm mana tu? hah rahsia! tak boleh bgtau.

EFG - BANYAK sangat mengajar aku tentang dunia blog.
apa yang diperlukan oleh sebuah blog yang bagus,
ramai cikgu cikgu yang tak lokek dengan ILMU,
ILMU mereka semua dikongsi bersama sama.
SEO aku yang dulu hanya 40% sekarang dan cecah
78%, tak lama lagi 100% SEO. chaiyok! hehehe.
semoga cikgu cikgu di Exchange Feed Group dimurahkan rezeki,
Amin.


Macam mana nak join Exchange Feed Group?

maaf! buat masa ni, Board of director atau cikgu besar
EFG kata pengambilan ahli EFG ditutup buat sementara waktu.
kerana bukan senang nak maintain 35 orang ahli.
nanti kalau dah boleh ambil ahli baru.aku bagi tahu ye.
heeee.

Exchange Feed Group
Ahli Ahli

Irra29 www.irrayyan.com


ni semua ahli EFG, hehehe.marilah berkenal kenalan,
dorg semua hebat hebat tau! SEO power! hehehe.
eh last skali tu aku lah tu.hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. gojes arr rara..aik,nak tambah,family EFG dah 35 org..ngee

    ReplyDelete
  2. Aku selalu intai group EFG ni dalam instagram...bagus la group mesra SEO...nanti dh open bg tau nak join heehehe...eh rara lawa blog ko rara...retissss

    ReplyDelete
  3. hai rara...
    wah blog dah cantik.
    makin femes la pasnie
    selamat berjaya dlm dunia blog...

    ReplyDelete
  4. bak komen blogger otai berbisa "bila tengok gambar2 member..tak jadilah nak join EFG , semua orang muda2 belaka" ...haha

    ReplyDelete
  5. Tahniah Rara, cantik blog dah kan :)

    ReplyDelete
  6. wah bestnya.. ada open nanti bagitahu ye rara.. hehe

    ReplyDelete
  7. lawanyaaa blog kak rara i loikeee :D

    ReplyDelete
  8. cantiknya blog ko! kemas :)

    ReplyDelete
  9. #EFG members.. Best group ni..

    ReplyDelete
  10. comey nya blog kak rara..btw sayang juga semua ahli EFG =)

    ReplyDelete
  11. wah bestnye.. tp daku tak reti la nak bersosial. dasar kera sumbang gitu bahaha

    ReplyDelete
  12. Mokchik jual cili kicap jangan dilupa ye...!!hahahahaa...

    love #EFG team forever... :)

    *happy for u.. blog dah cantik.. best ka Jia.. hehehehe...*

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com