Image and video hosting by TinyPic

16 April 2015

PENGHARGAAN buat aku yang bernama BLOGGER

Upah Blogger untuk IKLAN

sejak aku mula jadi blogger lebih kurang tahun 2010,
asalnya niche blog aku hanyalah Personal.aku mmg banyak merepek,
cerita di blog aku hanyalah berkisar tentang hidup aku,
kehidupan harian, benda benda yang kelakar yang terjadi
masa pergi balik kerja, masa di rumah sewa sorang sorang.
waktu tu aku ada laptop sebiji, laptop yang mak aku belikan,
laptop dr zaman belajar Politeknik lagi. hari hari aku ber blog,
up entry mcm org gila, edit blog lah, mcm mcm lah.
hehehe.masa tu kan belum kahwin, so banyakkkk sangat masa.
masa tu aku mmg blogger syok sendiri jelah,
tak kenal sape sape blogger lain.

sampai lah aku pindah kerja di KL, aku punyai lagi banyakkkkkkk 
sangat masa, dan masa tu lah aku kenal dengan blogger blogger lain,
kenal dengan blogger Popular, yang masa tu aku kenal dulu ingat lagi,
Cik Epal dan Abg Ben Ashaari, dua dua blog tu mmg aku follow,
dan aku sangat teruja sbb dorg ramai sangat followers,
aku jadi pelik, kenapa ramai sgt org follow dorg ni.hehe
dan aku juga tetiba ada keinginan mcm tu.

masa nak kahwin, aku jadi blogger Bride-to-be, hehehe
lepas kahwin jadi blogger mak mak pulak,
more to parenting blogger.banyak sangat kawan blogger aku,
ramai jugak kawan blogger yang tak STOP blogging pon.
serius aku sangat rindu dengan kawan kawan blog yg dulu.

lepas ada Princess, aku ada lagi ramai kawan kawan dr mak mak blogger,
banyak benda yang aku belajar dari kawan kawan mak yang lain.
aku rasa AURA blogger ni sangat lain macchiammm~
hehehe.BLOGGER ada satu aura yang susah nk di gambar kan.
korang minat blogger mana? cuba bgtau.hehehe.

REZEKI BLOGGER juga lain macam,
lain sangat dengan kerja kerja lain yang aku pernah buat.
aku mula ambil job Iklan, aku lupa nk list kan Iklan apa yang aku buat,
tapi banyak jugak, semua pelanggan sangat berpuas hati,
peniagaan meningkat naik.dan aku??? of courseee lah happy gila.

mencari blogger untuk iklankan product

insyaAllah, aku akan cuba kekalkan reputasi aku sebagai Blogger,
since BOS iklan yang besar besar pon sangat berpuas hati dengan kerja kami.
bukan senang nk jaga nama blogger, banyak blogger yang BUSUK.
dan jangan lupa, ada juga blogger yang baik.yang buat kerja betul betul.
kita hidup bukan untuk apa, untuk mendapat keberkatan,
aku harap ada jugak blogger lain yang sudi menegur aku nanti.
semua ini saham di akhirat nanti, aku tak nak bawak saham yang tak baik
kesana.takuttt~ aku nk masuk syurga,hehehe.

kalau korang rasa nk cari blogger untuk iklan kan perniagaan korang,
boleh je contact aku, ramai blogger yang boleh bantu, InsyaAllah kami
bantu sehabis baik, bukan senang nk ambil job yg ada payment ni ye,
review perlu ikhlas dari hati.hehehe.



ni komen sorang bos yang minta khidmat kami baru baru ni,
aku sebagai salah sorang team job iklan ni,
aku rasa sangat berbesar hati.harini mmg hari yang sangat happy buat aku,
tak tau nak cakap macam mana.semoga Allah memberkati kita semua.
Amin.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. Alhamdulillah..n tahniah..yess berbelog mmg syokkk hehe.

    ReplyDelete
  2. nampak memang macam ada kecenderungan semulajadi utk menjadi blogeer, tak perlu dipaksa-paksa

    ReplyDelete
  3. selagi ada ruang dan peluang jangan dilepas kan Ra...sekarang ni banyak cara nak berjaya..

    ReplyDelete
  4. Good job rara! Tumpang happy bila nama baik blogger dijaga :-)

    ReplyDelete
  5. Good job rara! Tumpang happy bila nama baik blogger dijaga :-)

    ReplyDelete
  6. tahniah rara.. moga terus sukses.. happy tgk kwn2 maju mcm ni.. :D

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya rara..teringin jugak jadi seperti blogger yang semakin hari semakin berjaya

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com