28 April 2015

Mawar Rashid dan GST

Mawar Rashid, peserta Dewi Remaja 2015, aku kenal dia dah lama juga, tapi dia tak kenal aku, hahaha, adik ipar aku lah pernah tanya dulu, kenal ke Mawar Rashid, aku cakap lah tak kenal, tapi dia popular lah di kalangan artis.tapi aku malas nk follow IG dia, sebab? Malasss.hehehe.

Semalam aku baca status Allene pasal Mawar Rashid ni, serius aku tak tau dia peserta dewi remaja, hahahaha.nampak sangat aku tak tengok TV.hehehe.bz kekdahnyaaa.aku tengok dah video interview dia kat Youtube tu.respond aku???? Perghhhh KENAPA MEMALUKAN DIRI SENDIRI DIKK NON!

Korang dah tengok ke? Pergilah tengok dulu, malas nak cerita, sbb malu, masa dengar interview tu, aku pulak yang tebal muka. Persoalan aku, kenapa lah dia buat buat pandai, kenapa dia confident sangat! Kenapa perlu tunjuk pandai! Kalau tak tahu, cakap je tak tahu, ni kan dh memalukan diri sendiri.

Siap cakap saya buat research.hehehe.skali bila tanya GST stand for what? Terus tak boleh jawap, dannnn boleh pulak tanya balik kat reporter tu.Choiiiii ko dah kenapaaaa.hahaha. aku maluuu aku maluuuu.hehehe.

Aku rasa, kalau dia ckp " saya tak pasti " tu lebih menyelamatkan dia, tapi mak mertua aku kata, sok sok ni, orang yang macam ni lah yang akan menang ni, sbb popular kannn.lepas tu ada isu mcm ni kan.mmg juara lah nanti.

Aku sokong cakap Sharnaz Ahmad, artis kita biar lag educated sket, bukan nk yg bijak sangat, tapi biar lah yang pandai kawal situasi, jgn fake, or jangan nak muscleannnn sangat.hahahaha lolz.bai.

14 comments:

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Hurmm betul tu.. sekurang2nya ambil la tahu hal dunia semasa ni tambah2 apa yang berlaku kat Malaysia

Inani Hazwani said...

dah viral kan pasal ni. mungkin dia jenis tak ambil tahu sangat isu semasa

khaty aiman said...

baru tau kisah sebenar nie..kesian2

mrs kayrul said...

terbahak2 tengok...kan senang je cakap x tau dari cakap dia buat research bagai...hahaha

Nory Zoulkefle said...

adoiii malu jugak ni..

YieN said...

kihkih *senyum sambil tutup mulut, tutup muka*

nuyui a.k.a miss YUI said...

yuii dgr skit je..tak sggup nk dgr hbs..huhu

Akif Imtiyaz said...

Tgk jugak..ermm tak tahu laa apa nk jadikk..nk cakap pon tak pandai tp berlagak pandai

Chekgu Azrine said...

Gst kena potong gaji tu rasanya paling lawak la sis..

sha dhira said...

shad datang follow blog sponsor,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

Nafisa81 said...

Tak mau buang masa tgk...tapi sedih...tu baru tanya gst...

Diana Rashid said...

kan??tak berapa cerdik la dia nih..kalau menang tak tahu la nak kata apa..

SweetLikeWhat said...

dengan aku2 sekali terlentuk liuk tengok die cakap..haha

adianiez AIDA said...

patut nyer amik tau la hal semasa...
hadoi...
mcm org nak pegi interviu keje...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...