Image and video hosting by TinyPic

28 April 2015

Mawar Rashid dan GST

Mawar Rashid, peserta Dewi Remaja 2015, aku kenal dia dah lama juga, tapi dia tak kenal aku, hahaha, adik ipar aku lah pernah tanya dulu, kenal ke Mawar Rashid, aku cakap lah tak kenal, tapi dia popular lah di kalangan artis.tapi aku malas nk follow IG dia, sebab? Malasss.hehehe.

Semalam aku baca status Allene pasal Mawar Rashid ni, serius aku tak tau dia peserta dewi remaja, hahahaha.nampak sangat aku tak tengok TV.hehehe.bz kekdahnyaaa.aku tengok dah video interview dia kat Youtube tu.respond aku???? Perghhhh KENAPA MEMALUKAN DIRI SENDIRI DIKK NON!

Korang dah tengok ke? Pergilah tengok dulu, malas nak cerita, sbb malu, masa dengar interview tu, aku pulak yang tebal muka. Persoalan aku, kenapa lah dia buat buat pandai, kenapa dia confident sangat! Kenapa perlu tunjuk pandai! Kalau tak tahu, cakap je tak tahu, ni kan dh memalukan diri sendiri.

Siap cakap saya buat research.hehehe.skali bila tanya GST stand for what? Terus tak boleh jawap, dannnn boleh pulak tanya balik kat reporter tu.Choiiiii ko dah kenapaaaa.hahaha. aku maluuu aku maluuuu.hehehe.

Aku rasa, kalau dia ckp " saya tak pasti " tu lebih menyelamatkan dia, tapi mak mertua aku kata, sok sok ni, orang yang macam ni lah yang akan menang ni, sbb popular kannn.lepas tu ada isu mcm ni kan.mmg juara lah nanti.

Aku sokong cakap Sharnaz Ahmad, artis kita biar lag educated sket, bukan nk yg bijak sangat, tapi biar lah yang pandai kawal situasi, jgn fake, or jangan nak muscleannnn sangat.hahahaha lolz.bai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. Hurmm betul tu.. sekurang2nya ambil la tahu hal dunia semasa ni tambah2 apa yang berlaku kat Malaysia

    ReplyDelete
  2. dah viral kan pasal ni. mungkin dia jenis tak ambil tahu sangat isu semasa

    ReplyDelete
  3. baru tau kisah sebenar nie..kesian2

    ReplyDelete
  4. terbahak2 tengok...kan senang je cakap x tau dari cakap dia buat research bagai...hahaha

    ReplyDelete
  5. kihkih *senyum sambil tutup mulut, tutup muka*

    ReplyDelete
  6. yuii dgr skit je..tak sggup nk dgr hbs..huhu

    ReplyDelete
  7. Tgk jugak..ermm tak tahu laa apa nk jadikk..nk cakap pon tak pandai tp berlagak pandai

    ReplyDelete
  8. Gst kena potong gaji tu rasanya paling lawak la sis..

    ReplyDelete
  9. shad datang follow blog sponsor,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Tak mau buang masa tgk...tapi sedih...tu baru tanya gst...

    ReplyDelete
  11. kan??tak berapa cerdik la dia nih..kalau menang tak tahu la nak kata apa..

    ReplyDelete
  12. dengan aku2 sekali terlentuk liuk tengok die cakap..haha

    ReplyDelete
  13. patut nyer amik tau la hal semasa...
    hadoi...
    mcm org nak pegi interviu keje...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com