17 April 2015

Horlicks Chocolate untuk anak kekal kenyang

Horlicks Choclate 3 in 1

ingat tak lagi dalam entry Gathering GOJES dulu, aku pernah Up
pasal promoter horlick ni dtg pada kami suruh kami test horlicks coklat dia,
lepas tu, berbungkus bungkus dia bagi kami horlicks chocolate 3 in 1 ni.


tadi, masa aku nak breakfast, aku godek godek lah laci tu,
mencari air untuk minum, last last jumpa horlicks 3 in 1 ni,
rupanya aku belum minum lagi.hehehe.so apa lagi,
zasss lah buat.

Khasiat Horlicks Chocolate

sebelum ni horlick hanya ada perisa asli kan,
now dorg dah upgrade sikit, perisa coklat, supaya kanak kanak lg suka.
Horlicks Chocolate ni dikatakan mempunyai mempunyai 23 khasiat penting
termasuklah Kalsium untuk tulang anak, dan mempunyai kebaikan semulajadi
susu, barli malt dan gandum untuk keperluan pemakanan keseluruhan anak.
jadi anak boleh kekal kenyang, bukan lah sampai tak makan nasi,
tapi tidak lah lapar sampai menggelupur,hehehe.


horlicks chocolate
3 in 1

aku lepas ni nak cuba bg Princess minum horlicks coklat ni,
sbb skrg dia suka sgt lapar tengah malam, so sebelum tidur,
aku nak cuba bg dia horlick coklat ni.mungkin dah tak lapar tengah malam.

Rasa Horlicks Chocolate

rasa horlicks chocolate ni sedap jugak,
tak manis sangat dan tak rasa coklat sangat, bagi aku oklah,
sbb Princess suka, tapi pada aku, dia ada rasa pahit pahit sikit.

kenapa aku tak bagi Princess susu tengah malam?
nanti aku cerita next entry ye!

harga Horlicks Choclate 3 in 1 ni Rm10.50 tak silap, 1 pack.





7 comments:

Hamelia Hamid said...

blog rara dah berwajah baru lah. cantik!

nak try jgk lah horlick coklat tu, nampak cam sedap je

DRAMATIC UNIQ said...

yeaayyy....!!
dah hampir siap rumah baru... hehehehe... dah siap 100% ni...?? kena buat GA ni..

krikk..krikk..krriiikk... :p

Nazlee Ismail PCL said...

dekat henfon xde npk header...blm mesra mobile eh rara?

cakap pasal horlic coklat...pcl mmg nk cuba..selalu teh o jer hurmm

Cikk Mimin said...

hohoholick ;)

Eny Abdullah said...

horlick biasa pun dh sedap.. apa lagi yg ada coklat perghhhh

Nurul Shahira said...

Sedap eh Kak Rara? Nak kena try ni

aRz MoHa said...

minum hilangkan dahaga dan kenyang ye rara?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...