02 April 2015

No Hotline aduan tentang GST ke KPDNKK

utk aduan mohon salurkan ke Bilik Gerakan Kpdnkk utk siasatan dan tindakan.

0388826245 Kpdnkk War Room
1800886800 Kpdnkk

049795000 Kpdnkk Perlis
047001800 Kpdnkk Kedah
097416000 Kpdnkk Kelantan
062345822 Kpdnkk Melaka
066017490 Kpdnkk N. Sembilan
09573 2153 Kpdnkk Pahang
052414611 Kpdnkk Melaka
042552555 Kpdnkk Pulau Pinang
096204179 Kpdnkk Terengganu
0355125485 Kpdnkk Selangor
0340454471 Kpdnkk KL
072272828 Kpdnkk Johor Bharu
087423152 Kpdnkk Labuan
088484500 Kpdnkk Sabah
082466012 Kpdnkk Sarawak

eaduan.kpdnkk.gov.my

emel
e-aduan@kpdnkk.gov.my

0380008000 1Malaysia CC

SMS
Kpdnkk Aduan
(maklumat aduan)
Hantar ke 15888

1300888500 Kastam
0388822111 Kastam
0378067200 Kastam

emel
ccc@customs.gov.my

utk check Status GST Syarikat sama ada peniaga tersebut daftar GST atau tidak.

https://gst.customs.gov.my/TAP
kemudian klik "Lookup GST Status" dibelah kanan

4 comments:

DRAMATIC UNIQ said...

dengar kata KPDNKK War Room tu manjang tak berangkat je....!! diaorang fed up kot nak jawab aduan banyak sangat... hahahahahaaa... :p

Anonymous said...

Manyak kali i call ta lak pick up mana dia org ni cukai kutip tak nak kerja. Telepon no ini lebih jgn pamer.. buat malu je. War room dah jadi air cin room. Betul celaka..

Anonymous said...

GST menyusahkan.. nak buat Aduan pun susah.. Makan rasuah puiiihhh

Anonymous said...

Kn buat aduan sebab kastam x angkat phone . ..puii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...