28 April 2015

Pizza Hut Signature Series hanya RM12 lahhhhhh!

Pizza Hut Signiture Series


Korang bosan tak dengan menu Pizza yang sedia ada? dah tak de choice untuk
pilih menu baru kan? okay jangan risau, aku ada solutionnya, kini, Pizza Hut Malaysia
memeriahkan lagi menu rangkaian pizza yang berkualiti chef tauuuuu! Menu baru
Pizza Hut ni, mendapat sokongan Chef celebriti Nik Michael lagi tuuu.
DAN korang mesti tak percaya yang setiap menu hanya RM12 SAHAJA!
gila kan! mmg mampu makan!hihihi hanya rm12 tu boleh untuk makan di
restoran Pizza Hut atau pun take away.




pada 22 April yang lalu, kami dijemput untuk mencuba dan merasa menu baru
yg dipanggil signature series ni, dengan slogan yang hebat iaitu,
" it's quality you deserve at a price you love " pizza signature series
pasti akan menjadi pilihan korang! trust me! hehehe.


5 jenis pizza Signature Series

Signature Series adalah pizza yang berbentuk empat segi, yang diuli
dengan penuh kasih dan sayang dan digabungkan dengan tiga jenis keju
istimewa iaitu Cheddar, prpvolone dan mozarella. nama nama pizza
signature series juga sangat unik, dan akan buat kita sangat senang
untuk mengingat setiap nama.

- Barbecue Bang
- Fisherman Catch
- Seriously Sriracha
- Pepperoni Perfetto ( my fav )
- Itlian Primo

apa rasanya setiap menu signature series ni?

Pizza Fisherman's catch
Pizza Fisherman's catch 
Fisherman’s Catch – Peminat makanan laut boleh menikmati ketulan tuna, filamen isi ketam dan nanas di atas limpahan sos Thousand Island.


Barbecue Bang – Nikmati rasa smoky BBQ dengan hirisan ayam, cendawan, dan bawang merah, dengan sos barbeku.


Italian Primo – Kepingan daging brisket, pepperoni daging, tomato, kapsikum merah, sosej ayam, dan bawang – citarasa klasik Itali dalam setiap gigitan.


Peperoni Perfetto – Pilih citarasa klasik dengan piza pepperoni ayam atau daging yang telah dipertingkatkan. ini fav aku.sedap sangat!


Seriously Sriracha – cebisan ayam, kapsikum merah, cendawan, nanas, dan bawang merah dengan sos Sriracha yang terkenal.


pada pendapat aku, semua menu sedap sedap, dengan kerak yang nipis,
dan di tambah dengan keju yang uppmmsss, aku rasa, nk beli semua,
mmg sangat sedap, tapi aku paling suka pepperoni perfetto lah,
aku tak tau kenapa, tapi suka sangat yang tu.ahcerrr korang cuba!



;\-



macam biasa, setiap kali event, pasti akan ada contest and games,
kali ni kena selfie dengan Nad Zainal dan Nik, aku mcm biasa lah,
selfie biasa je, tak kreatif nak buat mcm orang lain, hehehe,
nak tengok picture selfie contest kami, boleh pergi ke Instagram
dan cari #signatureseries #goodlifechooseme #pizzahutMalaysia


akhir skali hidangan pencuci molot.ahhhhh gerammm
naik 2kg.hehehe.kenapa sedappp sangattttt molten lava cake niiii!

Harga Set Signature Series :

Signature Course A – Combo for 2 pax (RM33.90 nett, savings of RM12.50)
2 Signature Series Pizzas
2 Cream of Mushroom Soup
2 Glasses of Mountain Dew
2 Single Sensation Ice Cream

Signature Course B – Combo for 4 pax (RM60.90 nett, savings of RM19.90)
2 Signature Series Pizzas
1 Creamy Carbonara Fettucine
1 Tempura Prawn Garlic Rice
4 Cream of Mushroom Soup
4 Glasses of Mountain Dew *Harga di atas sah untuk makan di restoran sahaja dan mungkin berbeza mengikut lokasi

Signature Series Combo


jangan lupa cuba okay! 

11 comments:

Akif Imtiyaz said...

Fuhh nampak sedapp dan lazat semua pizza yg ada kt ats tu..muka rara dah nak sama ngan nad zainal..

Maisarah Humaira said...

akak mcm kembar dn nad zainal je nmpk..ehehe

nini said...

Wahhhhh. Wajibbbbb. Cubaaa nih

Nik Khazami Nik aziz said...

buat pertama kalinya pizza dari Pizza Hut nampak sedap. paling penting kerak yg nipis.

tapi persoalannya knp muka awak sama dengan nad zainal. haha! :D

Amy Hilmirda Daud said...

Nampak sedap... kami dah lama tak gi pizza hut, tengok gambar rasa teringin pulak.

idzwa kamaruddin said...

pagi-pagi dah lapar pizza >_<

Inani Hazwani said...

melting tengok pizza. hahaha :P

siti alfakhishah aman said...

wah sedap ni gigit kerak pizza bunyi kruk kruk.. nipis kan.. ok weekend nak try..

Amanda Suria said...

Dh lama x mkn pizza...harus pi lyn ni

SweetLikeWhat said...

hua sedapnyeeeee

Anonymous said...

12 ringgit pun mahal jugak..8ringgit lah ok.he he

-FR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...