14 April 2015

Sebelum dan Selepas menggunakan Ephyra Skin Bar

13 march 2015 dan 11 april 2015 ( pucat sbb demam,hehe )

Antara product yang saya rasa paling baik untuk kulit wajah saya setakat ini
ialah Ephyra Skin Bar, KENAPA? selepas sebulan penggunaan,
percaya tak lingkaran hitam pada mata aku serius berkurang,
semakin pudar, sampai kan balik kampung last week, mak saya tegur,
" eh mata kamu tu dah kurang kan lebam nya "
lebam mak aku panggil, hahaha. mak tanya lagi,
pakai sabun apa? so apa lagi, promot skali lah 
Ephyra Skin Bar kita ni.hehehe.

ingat tak entry pertama aku tentang Ephyra Skin Bar,
sesiapa yang belum baca, boleh klik entry sini - KLIK BACA
di entry sebelum ni, saya dah cerita apa itu Ephyra Skin Bar,
recap sikit ye, 

'' Ephyra Skin Bar adalah sabun kolagen dengan diformulasikan 
dari 100% bahan semulajadi.Ia tidak mengandungi sebarang 
bahan kimia 
terlarang dan semestinya selamat dan sesuai 

digunakan untuk 
semua jenis kulit tidak kira lelaki dan perempuan.''


saya juga ada cerita tentang kebaikan Ephyra Skin Bar dan cara cara penggunaan
untuk mendapat result yang maksima, hehehe ewahhh^
tapi mmg betul, kalau anda semua ikut betul betul cara 3 minit Ephyra Skin Bar
tu, mmg anda akan nampak kesan dia, on the spot! ini bukan cobaan
ini betul betul.hehehe

Kebaikan Ephyra Skin Bar juga saya ada cerita kan di sana,
kalau senang, boleh pergi terjah semula ye, sini nak fokus tentang
wajah dan kesan selepas almost sebulan menggunakan Ephyra Skin Bar

kali pertama menggunakan Ephyra Skin Bar, saya dapat rasakan yg
kulit muka menjadi tegang, " terus tegang ke? betul ke? "
ye betul! saya menggunakan prosedur 3 minit ephyra skin bar,
mmg terus kulit rsa tegang dan sedikit cerah.

seminggu pertama pula, kulit wajah semakin lembut,
apabila semakin teruja, saya menggunakan pada tubuh badan,
nak tau kesan bila guna pada badan?
balik kampung ( Ipoh ) last week, my bff tegur,
" weiii apesal dah nampak cerahhhh??? " siap dia marah saya,
tak bagitahu rahsia kulit makin cerah,
saya berkawan dengan dia dr sekolah menengah,
mesti lah dia tahu kulit lengan saya mcm mana kan?
DAN saya juga penghidap ECZEMA, parut dan ECZEMA
mmg takkan berpisah, dan kalau anda nak tahu,
parut parut pada kaki jugak sudah semakin pudar,
Ya Allah, tak tu nak cakap mcm mana, sbb saya mmg nampak
sangat kesan menggunakan Ephyra Skin Bar ini.

dan paling ketara juga, masalah eye bag, masalah lingkaran hitam pada mata,
sudah kurang, dan kini saya mmg dah tidak menggunakan lagi
segala bapak foundation or concealer pada mata saya,
cukup dengan Krim base dan just tepek sedikit bedak,
masa makeup kini juga dah terlampau banyak jimat.
hehehe.kalau dulu perlu pakai itu ini, kini dah tak perlu.
alahaiii seronok sangat.

Ephyra Skin Bar adalah 100% semula jadi, dan sangat bagus untuk
pesakit Eczema ye.hehehe.
gambar makeup, Mac dan April beza tak?

tips jimat Ephyra Skin Bar : sila kerat seketul sabun Ephyra Skin Bar kepada
4 bahagian untuk lebih jimat.Ephyra Skin Bar adalah berbuih,
hanya gosokkan dengan sabun 2 kali bersama dengan air, nanti buih akan banyak,
oppsss sebenarnya saya suka sabun yang banyak buih.hehe.



oh lupa nak cerita, suami saya juga rupanya curi curi menggunakan
Ephyra Skin Bar saya, patutlah dia juga nampak cerah, ingatkan sbb berwuhdu,
hehehe.insyaAllah, berkat wudhu dan Ephyra Skin Bar muka akan lebih bercahaya,
dan serius, kesan kesan jerawat suami saya pon berkurang.

oh lupa nak cerita, adik ipar say yg kini sedang mengandung juga,
dah bertukar kepada Ephyra Skin Bar, sbb dia mmg mencari bahan yg 100%
natural, risau effect pad baby jika menggunkan bahan pencuci kimia,
selepas 2 minggu dia menggunkan Ephyra Skin Bar,
dia juga akui, blackhead dia hilang.seronok sangat dia rasa.
skrg dh repeat lg sebiji sabun dah.hehehe.


stock saya, percaya tak?

sabun paling terbaik!

bagi yang belum mencuba Ephyra Skin Bar, 
saya rasa anda patut mencuba, saya bukan saja review,
malah menggunakannya, inilah sabun 100% natural yang saya rasa
paling terbaik buat saya.and juga patut cuba, jangan kedekut ya,
Ephyra Skin Bar tak mahal, hanya RM39 sahaja, hehehe

jika tak tahu mana nak dapatkan Ephyra Skin Bar,
boleh follow :


Website : www.oceanlife2u.com
Facebook : oceanlife2u
Instagram : @ephyraskin
Telefon : 019.380.0779



jangan lupa! sabun yang korang paling " must have "
tahun ini! hehehe.ok??? deal! cuba tau! 

3 minit ephyra skin bar.

TIA korang.
terima kasih EPHYRA SKIN BAR.


9 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

nnti nak cube...

Kniedaz said...

wah...nampak perbezaannya

Fiqah Feeona said...

Wah..ni yang teringin nak cuba ni..

Ratu Hatiku said...

Nak cuba jugakkk..ramai jugak kwn2 pakai sabun nie...

mshazadoes said...

dya baru guna 3 hari,besh sgt sabun epyhra nih,nyesal tak guna dari dulu tau.dya pun kerat 4 jugak ,hihihi

Shakina Farhan said...

suke review cmni..xtahan husband curi2 pakai..hehe..

SweetLikeWhat said...

beza wei..ee tak sabar nak cantik jugak..kah!

Anizz Annisa said...

review terbaik kak rara :)

Jueliza Jamani said...

Kita baru try ni.. harap2 ada perubahan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...