Image and video hosting by TinyPic

13 April 2015

Sedondon mak dan anak

Assalammualaikum



aku, sejak ada family, jarang lah nk pakai sedondon sedondon,
sebabnya, baju kami selalu beli lain lain warna,
kalau raya pun, nasib je sedondon, itu pun 1st raya je,hehe.
korang pernah tak tgk family yang suka pakai baju sedondon?
aku ada sorg kawan, Ros Anis, dia mmg suka baju sedondon
1 family, aku suka betul tengok, tapi aku mmg tak boleh lah follow dia.
dia hebattt! dia kata dia dah terbiasa dari kecik,
family aku lak, jarang lah nk sedondon, kami hentam je baju apa pon,
sbb adik beradik 5 orang, ramai.hahaha.

aku cuba jugak nk beli baju sama kami 1 family,
TAPIIII! tetap x boleh lah.hahaha.tak tau lah kenapa.
kdg kdg baju nk pakai tu basuh lah,
aku pulak, tudung tak match lah.mcm mcm dugaan.
tapi semalam, masa pergi kenduri,
tetiba ada idea untuk sedondong.hahaha
sedondon versi aku lah tapi,
sedondon baju dan tudung, hahahaha.

baju princess tu baru beli, kebetulan aku ada tudung Burberry tu,
so pakai lah matchy matchy hehehe,aku rasa mcm homei je,
laki aku xde baju burberry, so pakai kemeja putih je,
hehe.itu lah istilah matchy kami.hahahaha.
raya ni pon pening nak cari baju match.

korang pulak mcm mana? suka ke sedondon sedondon satu family.hehe
mcm mana nk cari baju tu eh.sama je kaler 1 family,
kwn aku kata kena kumpul sikit sikit.kalau nak cari.
mmg takkan jumpa.betul x.hehehe.


Princess skrg dah pandai selfie,
pas tu ajak aku buat muka.haih sabar jelah.hehe.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. ku laki bini boleh dikatakan minat gak la baju sedondon ni...especially laki aku...dia pantang nmpk baju yg sedondon..msti dia nak..tp bila turn pakai..selalu je xsedondon..kdg2 aku pakai baju dia plak basuh..hahahha..

    ReplyDelete
  2. haha cute gilah korang ni selfie..skrg bertambah lagi sorang ahli mmg kelaut lah aku punya sedondong..haha

    ReplyDelete
  3. akak pun tak de sedondon2 ni Ra..semua bersiap masing2 dalam bilik,bila keluar ayah kaler lain,ibu kaler lain anak kaler lain..heheheh

    ReplyDelete
  4. both of you are so gojess..hihi :)

    ReplyDelete
  5. waaaa.. dah pandai selfie.. haha


    ReplyDelete
  6. perghh cunnng la kak rara n princess hehehe

    ReplyDelete
  7. mamaD memang tak mau dia baju boria ..haha memang kami sekeluarga tak pernah..kalau kebetulan pon cepat lari dok jejauh..tukar baju lain haha macam².

    ReplyDelete
  8. last kluarga aina pkai sedondon raya masa kecil2 dlu. lepas tu... memng xpernh nk sedondon dah. hehe

    comelnya princess. sama dgn mak dia >_<

    ReplyDelete
  9. comey bangat rara & princess selfie..
    suka tgk sedondon buah kedondong ni...tapi kami payah sikit sebab warna baju hubby limited....maklumla kulit hitam manis si hitam manis...hehhehehe

    ReplyDelete
  10. kite suka sedondon ... heheh...tatau nape

    ReplyDelete
  11. ehhh ni selfie jenis tutup mata ka ni

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com